Florin Ristei aruncă bomba! Artistul a făcut publică ecografia, iar fanii au sărit imediat să îl felicite: ”Mulțumesc de urări”

Florin Ristei a fost luat cu asalt de fani după ce pe rețelele de socializare a publicat o imagine în care apare o ecografie. Fanii artistului au crezut că urmează să devină tătic și au sărit imediat să îl felicite, însă de fapt adevărul este cu totul altul.

24 feb. 2023, 13:32
Florin Ristei aruncă bomba! Artistul a făcut publică ecografia, iar fanii au sărit imediat să îl felicite: ”Mulțumesc de urări”
Artistul a făcut publică ecografia, iar fanii au sărit imediat să îl felicite

Artistul a făcut publică ecografia, iar fanii au sărit imediat să îl felicite. După ce Florin Ristei le-a dat de înțeles fanilor că logodnica sa, Naomi Hedman, este însărcinată artistul a ținut să dezvăluie care este adevărul din spatele ecografiei pe care a postat-o pe rețelele de socializare.

Citește și Florin Ristei şi iubita lui, la Chefi la cuţite. Ce propunere i-au făcut juraţii lui Naomi: „Ai două variante”

Artistul a făcut publică ecografia, iar fanii au sărit imediat să îl felicite

Artistul a făcut recent un set de analize și atunci când a primit rezultatele a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare o ecografie. Crezând că Florin Ristei și Naomi Hedman vor deveni părinți, fanii artistului i-au trimis sute de mesaje de felicitări.

După ce a fost luat cu asalt de către internauți, artistul a ținut să lămurească situația și a dezvăluit că ecografia îi aparține și că nu așteaptă niciun bebeluș.

„Mulțumesc pentru urări, sunt bine. Mi-au ieșit analizele perfect, mi-au ieșit la fix, sunt sănătos, mulțumesc de urări”, a spus Florin Ristei pe Instagram, potrivit Spectacola.

 

Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au logodit la finalul anului 2020 și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

„Ne potrivim de minune, uită-te la noi. Nu o văd ca pe un achievement (n.r realizare). Am cea mai mișto fată, cu cea mai frumoasă atitudine din România. Pentru că totul este despre atitudine. Ok, da, arată bine, dar are și cea mai bună atitudine pentru mine. (…) Dar e frumos să mă trezesc lângă ea în fiecare dimineață și să o sărut pe frunte înainte să plec la muncă, și nu mai vreau să mai plec la muncă”, a mărturisit Florin Ristei, pentru Antena Stars.

Florin Ristei, despre sacrificul făcut de iubita lui

La un moment dat, Ristei a fost invitat în podcastul lui Speak și a vorbit despre mai multe subiecte, printre care și Naomi Hedman, iubita lui. Acesta a declarat că Naomi s-a mutat în România și are permis de ședere aici pentru cinci ani. El a declarat că nu știe dacă ar fi putut să se mute în altă țară pentru ea, așa că îi apreciează sacrificiul.

„Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut, a spus Ristei.

Citește și Florin Ristei pleacă definitiv din România. Care este motivul şi unde vrea să se stabilească