Florin Ristei şi iubita lui, la Chefi la cuţite. Ce propunere i-au făcut juraţii lui Naomi: „Ai două variante”

Florin Ristei şi iubita lui au fost au fost prezenți în ediția 15 a sezonului 10 la Chefi la cuţite, ca invitați speciali. Cei doi i-au povestit Ginei Pistol despre povestea lor de dragoste, însă nu au dorit să ofere prea multe detalii cu privire la planurile de viitor.

04 oct. 2022, 23:41

Florin Ristei şi iubita lui, la Chefi la cuţite. „A fost dragoste la prima vedere. Mă faci să roșesc, știe că e un subiect sensibil pentru mine. A fost plecată 3 luni, iar eu mă plângeam pe grup la băieți. S-a întors în octombrie și eu eram pregătit. Nu am mai lăsat-o să plece”, a mărturisit artistul.

Mi-a furat pașaportul! Lumea credea că eu vreau să rămân aici”, a spus logodnica cântărețului.

Sunteți foarte mișto împreună, așa de tare mă bucur pentru tine. Pe lângă faptul că e foarte frumoasă, Naomi e și un om fain”, i-a spus prezentatoarea TV.

Citeşte şi: Florin Ristei, pregătit să-şi formeze o familie: „Viaţa mea s-a schimbat în bine”

Florin Ristei şi iubita lui, la Chefi la cuţite

Florin Ristei a ținut neapărat să evidențieze că logodnica lui este cea care găteşte la Chefi la cuțite, iar el e doar „asistentul” ei. Aceasta a luat decizia de a face o rețetă de pui marocan cu couscous, iar artistul nu a ezitat să o ajute cu micile sarcini din bucătărie.

Mâncarea din România este bună, gustoasă. Îmi place gulașul, ciorba. Sarmalele sunt bune.”, a dezvăluit Naomi Hedman despre preparatele din țara noastră.

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătesu au fost surprinși de apariția lui Florin Ristei alături de Naomi Hedman în platoul emisiunii. Chefii le-au transmis o mulțime de felicitări celor doi pentru logodnă și superba poveste de iubire.

Ai fost norocos de mic, dar acum ești și mai norocos”, i-a spus chef Sorin Bontea lui Florin Ristei, potrivit A1.ro.

Logodnica artistului a fost pusă să ia o decizie foarte importantă, după ce chef Florin Dumitrescu i-a pus pe masă cuțitul de aur pentru invitați și cuțitul negru pentru concurenți. „Naomi, ai două variante. Cu asta se încheie aici, ca invitat special. Sau cu ăsta, vei continua ca și concurent și poate vrei să încerci să câștigi marele premiu.”, i-a spus juratul.

Tânăra a decis să ia cuțitul negru și să meargă mai departe în etapa următoare a concursului.