Florin Ristei, în lacrimi. După despărțirea de Naomi, pisica artistului a murit otrăvită. Ce le-a transmis iubitorilor de animale: ”Este o plantă de casă, aveți grijă”

Florin Ristei a vorbit despre motivul pentru care pisica lui a murit! Artistul i-a avertizat pe internauți cu privire la întâmplarea pe care mulți au considerat-o banală.

28 feb. 2024, 23:45

La nici o lună după ce artistul a anunțat că s-a despărțit de Naomi, acum, acesta a dezvăluit celălalt motiv pentru care suferința sa pare că nu se mai termină.

Citește și Florin Ristei a ajuns la spital după despărțirea de Naomi Hedman: „M-a luat cu leșin, nu mă simt bine, am făcut atac de panică”

Florin Ristei a vorbit pentru prima dată despre motivul pentru care pisica lui a murit! Artistul i-a avertizat pe internauți cu privire la întâmplarea pe care mulți au considerat-o banală.

În ultimele luni, Florin Ristei a întâmpinat mai multe probleme care l-au pus la pământ.

După ce s-a aflat faptul că el și Naomi Hedman nu mai formează un cuplu, artistul a mai dezvăluit un detaliu nefericit din viața sa personală care i-a întristat și mai tare pe fanii acestuia.

”Îi afectează atât de tare otrava aia”

Vedeta a mărturisit pentru prima dată care este motivul pentru care Bozo, motanul său, și-a pierdut viața într-un mod aparent banal în urmă cu o lună.

Deși în urmă cu o lună a anunțat faptul că motanul lui a murit, Ristei și-a găsit abia acum puterea de a vorbi despre modul dur  în care animăluțul și-a pierdut viața.

Pentru că se consideră vinovat de moartea acestuia, Florin Ristei abia acum a găsit puterea pentru a deschide acest subiect sensibil.

Chiar și așa, prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a decis să mărturisească totul în cadrul emisiunii „Fiertzi pe Power Couple”, pe care îl moderează alături de Speak.

„A murit Bozo. Să le zic oamenilor să aibă grijă. E o plantă. S-a otrăvit cu o plantă din casă! Știam că e otrăvitoare, o cheamă Dieffenbachia, o știi sigur, este aceea cu frunze mari. Ea secretă de pe frunze ceva, mai lăcrimează din când. Numai că a murit planta, a dat să crape și am întrebat-o pe mama cum o reînviu.

A zis să tai de la nodurile de la bază și să pun din nou în apă să facă din nou mustăți. Am tăiat și a început să secrete ce avea. Patru ore mi-au lot foc mâinile, am făcut o alergie de am sunat la doctor să întreb cu ce să mă dau. Îmi ardeau mâinile și mi se umflase.

Am stat cu mâinile sub apă 4 ore și nu mi-am dat seama, cred că s-a scurs pe blatul de la bucătărie, el a lins… și trei zile săracul a stat, a dormit pe blatul de la bucătărie cred ca să-mi arate că acolo s-a întâmplat ceva nasol și că îi e rău. El în viața lui nu a dormit în bucătărie pe blat, numai acolo l-am găsit și în ultima zi, nici măcar nu mi-am dat seama că era de la aia.

Filmam ”Te Cunosc De Undeva”, l-am sunat pe Grasu meu să se ducă repede cu Bozo la doctor, când s-a dus era deja târziu. Nu mai avea ficat, și-a dat tot ficatul afară și a vomitat tot. M-a întrebat doctorul ”Ai plante în casă?” și atunci am făcut legătura. Luni am tăiat o plantă, și era miercuri. A zis că ”nici dacă veneai cu el atunci imediat după o oră” … îi afectează atât de tare otrava aia și a zis că la ecografii nu mai avea ficat”, a povestit Florin Ristei.

Citește și Cine îl consolează pe Florin Ristei după despărțirea de Naomi: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii”

După pierderea psicii, artistul a aruncat toate florile din casă.