Florin Ristei, pe urmele lui Cătălin Bordea? Speak l-a dat de gol: „A avut aceeași problemă”

Florin Ristei, pe urmele lui Cătălin Bordea? În urmă cu câteva luni, vestea că Livia și comediantul divorțează a surprins pe toată lumea. Totuși, bruneta și-a refăcut viața, însă nu același lucru s-a întâmplat și în cazul comediantului, care nu a reușit să-și găsească fericirea în brațele altei femei.

27 mart. 2024, 08:36
Florin Ristei, pe urmele lui Cătălin Bordea? Speak l-a dat de gol: „A avut aceeași problemă”
Florin Ristei, pe urmele lui Cătălin Bordea?

Florin Ristei, pe urmele lui Cătălin Bordea? Invitat în cadrul podcast-ului lui Speak, acolo unde se aflau și Drăcea și Radu Bucălae, comediantul a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa personală, fiind întrebat la un moment dat dacă ușa lui este deschisă pentru o altă femeie.

Bordea a avut un răspuns negativ, cel puțin deocamdată, Speak precizând că aceeași problemă a avut-o și Florin Ristei, după despărțirea de Naomi Hedman.

Citește și: Florin Ristei, dezvăluirea momentului despre relaţia cu Carmen Grebenişan. Influenceriţa tocmai a divorţat după trei ani de căsnicie

Florin Ristei, pe urmele lui Cătălin Bordea?

Speak: N-ai lăsat ușa aia, așa un pic?

Bordea: Care, cui?

Speak: E închisă sau…?

Bordea: E total ferecată. Tu zici pentru o nouă relație?

Speak: Aceeași problemă a avut-o și Ristei.

Florin Ristei și Naomi Hedman au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care însă s-a terminat în urmă cu câteva luni. Până de curând, artistul nu a dorit să vorbească despre acest subiect. Motivul despărțirii ar fi fost distanța, bruneta a decis să revină în țara de origine.

Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”, a spus Florin Ristei.