Florin Ristei a dezvăluit motivul real al despărțirii de Naomi Hedman: „Eu n-aș fi făcut-o”

Florin Ristei a dezvăluit motivul real al despărțirii de Naomi Hedman. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care a durat trei ani de zile. Însă, din păcate, au decis să își spună adio și fiecare să meargă pe drumul lui în viață, asta după ce artista a decis să se întoarcă în țara ei natală.

03 mart. 2024, 10:02
Florin Ristei a dezvăluit motivul real al despărțirii de Naomi Hedman: „Eu n-aș fi făcut-o”
Florin Ristei a dezvăluit motivul real al despărțirii de Naomi Hedman

Florin Ristei a dezvăluit motivul real al despărțirii de Naomi Hedman. Recent, cântărețul a vorbit despre iubirea pe care i-a purtat-o mulatrei, dar și despre sacrificiul suprem pe care aceasta l-a făcut pentru el.

Citește și: Cine îl consolează pe Florin Ristei după despărțirea de Naomi: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii”

Florin Ristei a dezvăluit motivul real al despărțirii de Naomi Hedman

Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile.

S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o. S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță. Știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar, de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat!

Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente, e nasol! Dar ce să facem frate? Acum m-ai pus… acum o să o sun după ce terminăm aici. Că mi-e dor de ea!”, a spus Florin Ristei.

Florin Ristei spunea, în anul 2021, că Naomi Hedman are un permis de ședere în România de 5 ani. Deși se mutase aici, modelul călătorea des în interes de serviciu.

Da, ea s-a mutat aici. Are adresă la mine. Permis de ședere românește și citește românește. A început să înțeleagă românește. Prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut.

A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce”, a afirmat artistul la Antena 1 la vremea respectivă. Tot atunci, Ristei dezvăluia că cea care îi era iubită câștiga mult mai bine ca el.

„Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata. Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri. Facă una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12. Aia e”, spunea artistul.