Florin Ristei, primele declaraţii după ce a fost PĂRĂSIT de iubită

Odată cu câştigarea marelui premiu de la show-ul de talente "X Factor", Florin Ristei a devenit unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz. Chiar dacă a avut parte de iubite ce se mulau perfect standardelor lui, se pare că nicio relaţie nu a putut rezista timpului. Din păcate, la ultima experienţă amoroasă, Florin Ristei a fost părăsit de iubită, pentru o persoană mult mai cunoscută.

RomaniaTV.net
02 iun. 2015, 11:23
Florin Ristei, primele declaraţii după ce a fost PĂRĂSIT de iubită

Florin Ristei este din nou singur, după ce una dintre cele mai focoase dansatoare i-a dat liber artistului şi a ajuns în braţele cui şi-a dorit.

Ilinca Vandici şi Florin Ristei sunt împreună? Poza care îi dă de gol

Chiar dacă Florin Ristei şi Laura au fost surprinşi împreună, iar artistul posta pe contul lui de socializare poze tipice unui cuplu în care dragostea pluteşte în aer, niciunul nu a recunoscut că între ei ar putea fi mai mult decât o simplă relaţie de prietenie. Nu a mai durat mult şi nu au mai apărut poze de niciun fel cu cei doi, ba mai mult, Laura a făcut o nouă cucerire, Bogdan Păuna.

Surprins la un eveniment monden, Florin Ristei a declarat pentru Antena Stars că: „Nu aş fi compatibil cu o femeie care să nu-mi împărtăşească spiritul spontan şi libertin! Nu aş renunţa acum la carieră pentru o nouă relaţie. Da, sunt un bărbat gelos şi posesiv.”

Citeşte şi  Diana Dumitrescu a recunoscut relaţia cu Florin Ristei. „S-a insistat pe subiect, că ne-a dat idei…”