Florin Roman îl atacă pe colegul de coaliţiei Claudiu Năsui: „Vă recomand o cafea tare şi rezolvaţi această problemă! Vrem să se ducă pe apa sâmbetei şi ultima fărâmă de încredere din partea oamenilor?”

Deputatul PNL îi recomandă ministrului Economiei, Claudiu Năsui (USR-PLUS), să își facă o cafea tare și să rezolve problemele apărure la înscrierea companiilor în schema de finanțare a programului IMM Invest.

05 feb. 2021, 14:35
Florin Roman îl atacă pe colegul de coaliţiei Claudiu Năsui: „Vă recomand o cafea tare şi rezolvaţi această problemă! Vrem să se ducă pe apa sâmbetei şi ultima fărâmă de încredere din partea oamenilor?”

Florin Roman arată că vicierea acestui proces riscă să distrugă total încrederea oamenilor în Guvern și îi cere lui Năsui să nu mai conducă Ministerul doar prin postări de Facebook.

”Dacă simțeați că apele sunt tulburi…mai apare încă o știre, care vine ca un trăsnet pentru toți cei care au crezut în acest proiect.

Știrea sună cam așa: “Suspiciuni de viciere a înscrierii IMM-urilor pentru finanțările din cadrul Măsurii 3 prevăzute de OuG nr. 130/2020.”

Încerc să mă abțin de la declarații virulente, deși această știre mă face să îmi pun mari semne de întrebare despre capacitatea unora de a deține funcții cheie.

Munca este și pe teren, acolo unde iei pulsul problemelor, interacționezi direct cu oamenii, cu nemulțumirile, frustrările, speranțele și așteptările lor.

Pentru că eu nu doar lucrez pe Facebook, îmi amintesc de toate vizitele din teritoriu unde oamenii se plângeau de colapsul financiar în care au intrat, iar aici nu vorbesc doar despre persoanele fizice, vorbesc și despre companiile care vedeau în aceste programe o luminiță licărind la capătul tunelului.

Florin Roman îi cere lui Năsui să rezolve urgent situaţia înscrierilor în IMM Invest

Când am văzut această informație…acesta a fost primul meu gând:

Vrem să se ducă pe apa sâmbetei și ultima fărâmă de încredere din partea oamenilor?

Este inadmisibil să vorbim despre vremuri noi…cu oameni noi…și să fim în continuare captivi unor obiceiuri vechi.

De exemplu: Să ne răspundă domnul ministru Claudiu Năsui:

Ce rol are în ministerul condus de către dumnealui domnul Paul Ene? Este posibil să fie interesant răspunsul.

Nu poți să conduci o țară doar prin postări pe Facebook…

Înțeleg comunicarea cu oamenii și observ setea de imagine, dar oare doar de asta trebuie să aibă parte?

Domnule Năsui, vă recomand o cafea tare și rezolvați această problemă.

Nu dați și mai tare apele în clocot!”, scrie Florin Roman.

Citeşte şi: Liviu Pleşoianu o demască pe Diana Şoşoacă, fostă susţinătoare a USR-PLUS: „Mă întreabă unii dacă m-am dat cu USR, pentru că o critic pe ŞOŞO”