Florin Roman îl spulberă pe Vlad Voiculescu: „A scăpat hăţurile din mână. Aruncă tot soiul de petarde. Ne-am saturat de circ ieftin şi incompetenţă”

Deputatul PNL, Florin Roman, îl acuză pe Vlad Voiculescu că "a scăpat hăţurile din mână în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei şi, în consecinţă, aruncă tot soiul de petarde". Reacţia liberalului vine în contextul în care ministrul Sănătăţii a afirmat că PNL a măsluit datele referitoare la pandemie.

24 mart. 2021, 15:34
Florin Roman îl spulberă pe Vlad Voiculescu: „A scăpat hăţurile din mână. Aruncă tot soiul de petarde. Ne-am saturat de circ ieftin şi incompetenţă”

Florin Roman a menţionat că Voiculescu ar face „circ ieftin şi incompetenţă”. Deputatul PNL a precizat că, de când este ministru, Vlad Voiculescu „nu a călcat într-un spital decât atunci când s-a întâmplat tragedia cu incendiul de la Matei Balş”.

„Domnul Vlad Voiculescu a scăpat hăţurile din mână în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei şi, în consecinţă, aruncă tot soiul de petarde…fumigene pentru a-şi acoperi incompetenţa.

Mai nou, acuză PNL, după ce s-a certat cu medicii, cu primarii, cu primul ministru, că am fi măsluit datele privind pandemia COVID 19 în perioada alegerilor parlamentare. O acuzaţie extrem de gravă”, a scris, miercuri, pe Facebook, Florin Roman.

Citeşte şi: Klaus Iohannis îi dă peste nas lui Vlad Voiculescu: „Nu a măsluit nimeni datele, discuţiile astea nu opresc pandemia. Să ne implicăm acolo unde e nevoie, să creştem numărul de paturi la ATI”

Florin Roman îl spulberă pe Vlad Voiculescu. „În valul 3 avem ghinionul unui ministru al Sănătăţii foarte prezent pe reţelele de socializare”

Roman este cunoscut că de-a lungul timpului s-a arătat atât un susţinător al fostului ministru al Muncii, Violeta Alexandru, cât şi al fostului ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Mai mult, Roman consideră că Nelu Tătaru era un ministru care „vorbea şi acţiona din teren, al cărui birou erau spitalele…strada”.

„Actualul ministru nu a călcat într-un spital decât atunci când s-a întâmplat tragedia cu incendiul de la “Matei Balş”. Ceea ce domnul Voiculescu prezintă ca fiind un lucru ascuns, era cunoscut de toată lumea: Nelu Tătaru carantina focarul pentru a scăpa localitatea de carantină, iar strategia lui a dat rezultate.

I-a lăsat moştenire domnului Voiculescu o Românie care a gestionat excelent valurile 1 şi 2 ale pandemiei. În valul 3 avem ghinionul unui ministru al Sănătăţii foarte prezent pe reţelele de socializare, dar total absent în teren”, a mai scris deputatul liberal.

De asemenea, Florin Roman e de părere că dacă eşti ministru, „ori eşti solidar cu oamenii şi cu deciziile Guvernului, ori pleci”.

„Ne-am saturat de circ ieftin şi incompetenţă”, a mai afirmat Florin Roman.

Potrivit News.ro, preşedintele PNL Bucureşti, deputatul Violeta Alexandru, a afirmat pe pagina sa de Facebook, că afirmaţii politice de gen ”Nu am încredere în cifrele cazurilor de COVID-19” nu doar că nu ajută, dar sporesc îngrijorarea.

În replică, într-un comentariu la această postare, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a precizat că anul trecut, înainte de alegeri, din calculul incidenţei au fost eliminate focarele, iar din calculul incidenţei la 14 zile au fost “pierdute” vreo două zile.

”Până să vorbim despre cum comunicăm, ceea ce comunicăm ar trebui să fie cât mai aproape de adevăr. Contează, mai ales în situaţii de genul asta. Altfel ne furăm singuri caciulă minţindu-ne frumos”, scrie ministrul Sănătăţii.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că va propune înfiinţarea unei comusii parlamentare pentru a verifica dacă datele prezentate înainte de alegeri au fost corecte.

Citeşte şi: Gabriela Firea, necruţătoare cu Vlad Voiculescu privind datele pandemiei COVID-19 înainte de alegeri. „Depuneţi dovezile la Parchet, nu pe Facebook”


loading...