Florin Roman, replică pentru Marcel Ciolacu: Primarilor social-democraţi le e ruşine cu sigla PSD

Publicat: Miercuri, 05 August 2020 17:00 // Actualizat: Miercuri, 05 August 2020 21:15 // Sursa: romaniatv.net

Florin Roman, liderul deputaţilor PNL, a declarat, miercuri, că aleşilor locali social-democraţi le este "ruşine" cu sigla PSD pe motiv că aceasta a devenit "o adevărată piatră de moară" pentru obţinerea unui nou mandat.

"Primarilor PSD le este ruşine cu sigla PSD. Aleşii locali ai PSD fug ca dracul de tămâie de sigla partidului, conştienţi că aceasta a devenit o adevărată piatră de moară pentru a fi realeşi în funcţiile de primar sau de preşedinte al Consiliului judeţean. În foarte multe locuri din ţară, unde au afişat materiale de promovare, aleşii locali ai PSD nu au afişat sigla partidului, iar cei care au făcut-o au pus o siglă minusculă, aproape neobservabilă", a precizat Florin Roman, conform Agerpres.

Liderul deputaţilor PNL a afirmat că aleşii locali social-democraţi promovează omul, nu partidul, iar acest lucru îngrijorează conducerea PSD.

"Să ne reamintim totuşi, dacă e să vorbim de mita electorală, de celebra ordonanţă de urgenţă dată de Guvernul PSD, după spargerea USL, prin care peste 500 de primari de la alte partide au sărit în barca PSD, principalul argument folosit de PSD fiind alocările guvernamentale pentru investiţii. Deşi justiţia s-a pronunţat asupra caracterului ilegal al acelei ordonanţe care a schimbat practic voinţa cetăţenilor exprimată la vot, PSD a călcat în picioare democraţia. Mulţi dintre aleşii locali ai PSD s-au săturat ca munca din comunităţile lor să fie distrusă de imaginea dezastruoasă a partidului de la nivel central, de lupta pentru conducerea partidului între baronii roşii vechi şi noi. Din aceste motive, vă pleacă primarii, domnule Ciolacu, pentru că aţi uitat de ei şi i-aţi abandonat, la fel ca şi pe cetăţenii pe care îi reprezintă. Din acest motiv vă temeţi de alegeri şi fugiţi de urne", a explicat deputatul PNL, pentru sursa citată.

Marcel Ciolacu anunţă că PSD depune plângere penală la DNA: "Toţi DUDUIENII galbeni din GUVERN - la PUŞCĂRIE!"

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a declarat miercuri că social-democraţii vor depune plângere penală la DNA împotriva tututor reprezentanţilor PNL din Guvern şi din teritoriu "au transformat instituţiile statului într-un rai al criminalităţii". El a adăugat că PNL "cară primari la Bucureşti" sau le promite, în ţară, tot felul de proiecte şi bani, în schimbul "sfintei adeziuni la PNL-partidul-stat".

Codrin Ştefănescu: "Ne injură şi blesteamă propriul electorat că suntem vânduţi şi mămăligi? Ciolacu tace!"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
florin roman Marcel Ciolacu PNL primari PSD siglă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8641
RON
23 Sep
noapte 15 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H