Florin Salam a cerut instanţei să autorizeze nunta fiicei minore

E agitaţie mare acasă la Florin Salam de când fiica manelistului urmează să se mărite în această vară. Pregătirile au început şi se fac în cel mai mic detaliu, dar şi în cel mai mare secret, singura problemă fiind vârsta miresei. Betty Stoian şi logodnicul ei, Cătălin Vişănescu, se vor căsători civil înainte cu trei zile ca fata cea mare a artistului să devină majoră. Ca să nu existe obiecţii, Florin Salam a cerut instanţei să autorizeze nunta, ba chiar a depus o cerere la judecătorie în acest sens.

04 feb. 2018, 11:57
Florin Salam a cerut instanţei să autorizeze nunta fiicei minore

Beety Stoian se pregăteşte să devină doamna Vişănescu în cel mai scurt timp, iar tatăl ei celebru trage toate sforile ca totul să se întâmple fără probleme, scrie click.ro. Deşi cei doi miri au anunţat iniţial că evenimentul va avea loc în ziua în care fata va deveni majoră (n.r. 28 august), data a fost schimbată. Într-o intervenţie telefonică la un post tv, Betty a explicat că va face cununia civilă la 25 august, iar ea împlineşte 18 ani, la 28 august. În aceste condiţii, tatăl ei a depus o cerere la judecătorie prin care solicită aprobarea nunţii fetei lui minore, la acea dată. În presă s-a vehiculat că graba cu care se fac aceste demersuri ar fi o eventuală sarcină, însă tânăra a negat că ar fi gravidă.

Citeşte şi Motivul ADEVĂRAT pentru care Betty Salam a fugit de acasă LA IUBIT

Recent, Betty Stoian spunea că aşteaptă să împlinească 18 ani şi imediat va face nunta cu alesul inimii ei, Cătălin. „Cununia şi majoratul. Va fi aceeaşi petrecere, cu prieteni apropiaţi”, povestea Betty.

În ultimele săptămâni, lucrurile s-au precipitat, iar Florin Salam a decis să se implice personal ca să rezolve problema. El a depus la o judecătorie din Capitală o acţiune în numele fiicei sale minore, prin care cere magistraţilor să-i aprobe nunta fetei la o altă dată decât cea convenită anterior, pentru că Betty nu are 18 ani la acel moment.

„Conform codului civil, în cazul căsătoriei unui minor, este nevoie de autorizare din partea instanței de judecată. Este normal sa se solicite aprobarea instanței, minorul neavând consimtamant total in raport cu varsta. Având în vedere că nunta este stabilită pentru data de 25 august 2018, este suficient timp pentru obținerea aprobării din partea instanței de judecata.

Citeşte şi Florin Salam, ADEVĂRUL despre relaţia cu Roxana Dobre. „Dacă am înşelat-o? D-astea mici… Cine n-ar face?”

Chiar dacă se acordă cererii un termen mai îndepărtat, cu dovezi că nunta este programată, se poate solicita preschimbarea termenului cu unul mult mai recent. Având în vedere că cererea este formulată de tatăl minorei, ceea ce presupune că acesta este de acord cu încheierea căsătoriei, șansele ca cererea să fie admisă de instanță sunt foarte mari. Evident că, există riscul ca pentru motive întemeiate, instanța de judecată să nu aprobe cererea, dar nu cred ca este cazul în condițiile în care minora împlinește vârsta de 18 ani după 3 zile de la programarea nunții”, a declarat avocat consultant Ionela Vasile.

Cei doi miri s-au mutat de mai bine de un an împreună şi se iubesc nebuneşte de trei ani, cu acordul manelistului.