Florin Salam, adevărul despre relația cu divinitatea: ”Mereu vorbesc despre El”

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi. Acesta se bucură de un succes uriaș în rândul celor pasionați de acest gen muzical, însă cu toatea acestea nu uită de unde a plecat și nici de momentele mai puțin plăcute din viața lui.

30 oct. 2022, 07:45
Florin Salam, adevărul despre relația cu divinitatea: ”Mereu vorbesc despre El”

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi. Acesta a trecut de-a lungul timpului prin mai multe încercări dureroase, printre care și pierdera soției.

Florin Salam, despre relația cu divinitatea: „Mereu vorbesc despre El”

Invitat într-un podcast, acesta a mărturisit că are o relație foarte apropiată cu divinitatea.

„N-am ajuns la biserică de ceva timp, dar abia aștept să ajung și să-mi reiau partea asta de viață normală. Eu oricum îl am în suflet non-stop, jur.(…) Mereu vorbesc despre el și mereu îl supăr, dar îl supăr fără să vreau. Am niște ispite ale vieții și nu vorbesc numai de femei sau de… vorbesc de orice, în general. De multe ori n-am putut să-mi țin cuvântul, că n-am avut încotro și a trebuit să greșesc. Ca să nu-l supăr pe x trebuie să greșesc eu cu mine.”, a mărturisit Florin Salam în cadrul podcastului.

Cu toate că nu merge atât de des la biserică, din cauza faptului că nu are timp, Florin Salam spune că se roagă mereu lui Dumnezeu și că Îl poartă pe acesta în suflet.

Citește și: Simona Halep va juca la un turneu de tenis în decembrie deşi e suspendată! Fostul lider WTA a confirmat participarea

Florin Salam s-a căsătorit cu Roxana Dobre

Cântărețul și Roxana Dobre au hotărât să își unească destinele anul acesta, după ce povestea lor de dragoste începuse cu mult timp în urmă, iar pe buzele tuturor stătea întrebarea când vor face marele pas. Iată că după 8 ani, aceștia au devenit soț și soție. Nunta a fost una pe măsura faimei lui Florin Salam, acolo unde a fost invitată lumea bună din showbiz. Cântărețul nu s-a uitat la bani atunci când a organizat evenimentul cu pricina, iar pentru el cel mai important a fost ca cei 400 de invitați să se distreze și să uite de griji. Conform Cancan, Florin Salam a scos din buzunar câte 875 de euro pentru fiecare invitat. Cel care s-a ocupat în mare parte de organizarea evenimentului a fost chiar cântărețul.

Citește și: În ce condiții trăiește Mioara Roman. Oana Roman a primit imagini de la centrul în care mama sa e internată: „Se bucură”