Florin Salam, adversar înverşunat al vaccinării: „Nu vreau s-o mierlesc, aşa că nu mă vaccinez”. Ce spune manelistul de Fulgy, fiul Clejanilor

Florin Salam i-a luat apărarea lui Fulgy, despre care spune că e doar un "puştan" şi s-a declarat din nou împotriva vaccinării anti-Covid.

24 iul. 2021, 09:34
Florin Salam, adversar înverşunat al vaccinării: „Nu vreau s-o mierlesc, aşa că nu mă vaccinez”. Ce spune manelistul de Fulgy, fiul Clejanilor

Florin Salam a vorbit despre subiectul momentului în shobiz-ul românesc, cazul lui Fulgy, fiul Clejanilor. „Fulgy e prietenul meu. Ţin la el foarte mult. E talent mare, dar lumea nu-şi dă seama. Ei l-au zăpăcit, de mai spune şi el  vorbă-două. E cel mai mare talent din România, pentru mine nu există altul mai mare. Dacă n-ai un Fulgy, să ţi-l cumperi!

Are părinţi valoroşi, ce să-l mai iau eu sub aripa mea! Dacă e cineva care să-l protejeze, să-i dea poftă de viaţă şi financiar să-i dea putere, sunt părinţii lui care pot să-l ajute”, a spus Salam, la Xtra Night Show. „E puştan, are voie să copilărească. Şi glumele sunt tot de puştan”, a mai spus manelistul.

Citeşte şi Ce spune Florin Salam despre vaccinul anti-Covid: „Dumnezeu te apără și noi suntem căliți”

Salam a vorbit şi despre pandemia de coronavirus. „Dacă vine valul 4, mă angajez. Zugrav”, a glumit el.

Totuşi, el nu glumeşte când vine vorba de vaccinuri. Întrebat dacă s-a vaccinat, Florin Salam a afirmat retoric: „Tu crezi că vreau s-o mierlesc? Dacă tu o mierleşti, nu te plânge nimeni, dar ia uite pe mine! Aşa că nu mă vaccinez, staţi liniştiţi„. Declaraţi vine deşi fratele lui Florin Salam a murit la doar 45 de ani, toamna trecută, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

În altă ordine de idei, Salam spune că, deşi suntem abia la sfârşitul lui iulie, are programul încărcat zilnic, până la sfârşitul anului. „Vă rog din suflet anul ăsta nu mai veniţi cu nicio nuntă, nu mai am timp pentru nimic. De la anul. Nu mai am timp pentru nicio vacanţă anul ăsta. De-aia am nervi”, a transmis Salam.

Citeşte şi Florin Salam sare la gâtul maneliştilor din noua generaţie. Principalii vizaţi: Dani Mocanu şi Tzancă Uraganu: „La ăştia de vă postaţi bani! M-am jurat pe voi, care v-am crescut. Staţi cuminţi cu banii ăia, că n-aveţi talent”