Florin Salam, amendat după ce a cântat la o petrecere ilegală. Imagini de la cheful organizat de Ionică Minune VIDEO

Poliţia a dat amenzi de 10.000 de lei după o petrecere ilegală la care a cântat Florin Salam. Manelistul si alti lăutari celebri au cantat pana spre dimineață la aniversarea unui barbat unde nu s-a ținut cont de nicio restricție.

13 feb. 2021, 12:02
Florin Salam, amendat după ce a cântat la o petrecere ilegală. Imagini de la cheful organizat de Ionică Minune VIDEO

Florin Salam a fost amendat după ce a fost prins cântând la o petrecere din Ştefăneştii de Jos, judetul Ilfov. Sărbătoritul era un cunoscut lăutar, Ionică Minune, care şi el a fost amendat de poliţie.

Politia s-a autosesizat şi a mers la respectiva locaţie după ce imagini de la petrecere au fost distribuite în spaţiul public.

Potrivit România TV, au fost date amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor anti-pandemie. Florin Salam a fost sancţionat cu o amendă de 1.000 de lei, iar lăutarul Ionica Minune a primit 2.000 de lei amendă. Şi administratorul localului a fost amendat cu 2.000 de lei.

Citeşte şi Mai mulți maneliști, printre care și Florin Salam, au fost șantajați de Clanul Duduianu. Informații-bombă din dosar!

În urma unor imagini apărute în spațiul public privind o petrecere desfășurată într-o locație de profil din Ştefăneştii de Jos, judetul Ilfov, poliţiştii ilfoveni s-au sesizat cu privire la nerspectarea măsurilor și interdicțiilor impuse de autorități în context pandemic.

În acest context, la data de 12 februarie a.c., în jurul orelor 23:10, polițiștii din Voluntari și Serviciul Rutier, împreună cu jandarmi și efective din cadrul Servciului de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la unitatea de profil respectivă, pentru efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale care se impun. Pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, până la acest moment, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare totală de 10.000 de lei. În prezent, se efectuează verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment și luarea măsurilor legle, care se impun„, a transmis IPJ Ilfov.

Citeşte şi Florin Salam și Adrian Petrache, în duet pe scena X Factor


loading...