Florin Salam a depus plângere la Poliție împotriva lui Costeluș de la Clejani după ce acesta a ameninţat că îi omoară familia: „Costeluş, eu nu te-am înjurat pe tine şi dacă te înjur, o fac cu talent”

Tensiunile escaladează între Florin Salam şi Costeluş de la Clejani, după ce acesta din urmă l-a ameninţat pe manelist că îi omoară familia şi transmite live pe reţelele sociale. În urma ameninţării, Florin Salam şi fiica lui, Betty, au depus plângere la Poliţie.

21 dec. 2022, 08:36
Florin Salam a depus plângere la Poliție împotriva lui Costeluș de la Clejani după ce acesta a ameninţat că îi omoară familia: „Costeluş, eu nu te-am înjurat pe tine şi dacă te înjur, o fac cu talent”

Florin Salam a lăsat de la el atunci când Costeluş de la Clejani l-a înjurat pe TikTok şi şi-a prezentat scuzele fanilor învinunind-o mai degrabă pe fiica lui, Betty, că a intrat în live cu astfel de „şmecheraşi”. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi acum, când Costeluş a trecut la ameninţări. După ce interlopul, care are 22 de ani de închisoare la activ, a ameninţat că va ucide familia manelistului, iar pe fiica lui o va viola, Florin Salam şi-a luat fiica şi au mers la Poliţie, unde au depus plângere.

Florin Salam a depus plângere la Poliție împotriva lui Costeluș de la Clejani

Costeluș a șters ulterior videoclipul, însă au rămas replicile lui Florin Salam, într-o serie de live-uri pe TikTok, în care îl avertizează pe interlop să-i lase în pace familia.

La data de 20 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a primit amenințări din partea unui bărbat, prin intermediul unei rețele de socializare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au transmis pentru GÂNDUL reprezentanții Poliției Capitalei.

Citeste si Florin Salam se teme pentru viața copiilor lui. Costeluș de la Clejani amenință că îi va omorî familia

Sursele GÂNDUL au precizat că Florin Salam a fost, marți după amiaza, la Secția 2, unde a depus o plângere împotriva lui Costeluș de la Clejani. Acesta e cunoscut ca fost deținut și i-ar fi amenințat pe Florin Salam și pe Betty Stoian (fiica artistului), afirmând că „o omoară, o violează, și că face live pe Facebook când îi omoară familia”, în videoclipul pe care l-a șters ulterior.

Florin Salam şi-a prezentat scuzele fanilor

Reamintim că totul a început după ce Betty Salam a făcut un live pe TikTok, live la care au participat, printre alţii, TikTokerul Makaveli şi Costeluş de la Clejani. Acesta din urmă, simţindu-se jignit de glumele pe care Betty le-a făcut la adresa lui, a început să înjure familia manelistului Florin Salam. La scurt timp după închiderea live-ului, a intervenit Florin Salam care şi-a prezentat fanilor scuze pentru faptul că fiica lui a intrat în dialog cu un „şmecheraş”.

Am intrat să-mi cer scuze că fata mea a intrat pe TikTok şi s-a ajuns la situaţia asta. Numai eu ştiu în inima mea ce e…. Oricât mi-ai fi tu de duşman, când e vorba de copilul tău, zic sărut mâna şi după aia te înjur pe tine. Tu trebuie să mă înjuri pe mine, nu pe copiii mei. 

Nu am nimic cu nimeni, am încheiat, eu nu pot vorbi urât. Îmi pare rău doar de ce a făcut fata mea, uită câteodată cine e ta-su. Mă iertaţi, mă iertaţi, mă iertaţi. Să vă trăiască copiii la toţi, să fie sănătoşi. Iertaţi-mă şi pe mine în contul fetei mele, că a greşit că a intrat pe TikTok„, a spus Florin Salam într-o primă intervenţie pe TikTok.

Citeste si Tzancă Uraganu sare în apărarea lui Florin Salam. Cum l-a umilit pe Costeluș de la Clejani: „Pentru noi ești o furnică, un aurolac”

Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine. Și dacă mă țin de tine îți pui silicoanele alea în gură dup-aia. Fii cuminte, nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”, i s-a adresat Florin Salam interlopului.

@florinsalamofficial.fp #florinsalam #costelusdelaclejani #fraier #prost #sclav #viralvideo #5pasidebine #fyp ♬ sunet original – FlorinSalamOfficialFp