Florin Salam se teme pentru viața copiilor lui. Costeluș de la Clejani amenință că îi va omorî familia

Florin Salam a intervenit în scandalul dintre fiica lui, Betty Salam, și Costeluș de la Clejani. S-a lăsat cu amenințări cu moartea.

20 dec. 2022, 11:59
Florin Salam se teme pentru viața copiilor lui. Costeluș de la Clejani amenință că îi va omorî familia
Florin Salam sare în ajutorul fiicei sale

Betty Salam este foarte activă pe rețelele de socializare, unde obișnuiește să vorbească cu fanii ei. Însă, fiica lui Florin Salam a intrat în vorbă zilele acestea cu persoana nepotrivită. În cadrul unui live pe Tik Tok, unde utilizatorii pot face donații, Betty, Costeluș de la Clejani și alte după persoane au început o conversație care a devenit ușor acidă.

Fiica lui Salam a făcut câteva glume care l-au iritat pe Costeluș, acesta reacționând într-un mod șocant. Bărbatul a început să adreseze injurii la adresa familiei lui Florin Salam, dar Betty a decis să închidă rapid conexiunea.

Florin Salam a intervenit

La câteva ore după, manelistul a încercat să aplaneze situația și și-a cerut scuze public în numele fiicei sale.

„Fata mea nu trebuie să se joace cu șmecheri. Dacă fata mea nu are minte și a jucat Tik Tok, ceea ce pe mine mă face să mă simt prost, să joace fata mea joc din acela. N-are voie să intre ea pe joc. Dacă are nevoie de 3 lei, 5 lei, să mă sune pe mine că fac eu rost.

Citește și: Adda a fost criticată de fani, după ce a vrut să cheme poliția din cauza colindătorilor: „În ce lume trăim?”

N-are voie să stea fata mea Betty pe Tik Tok. Sau dacă intră, să intre să-și prezinte o melodie, să stea cu prieteni din branșa ei, cu artiști, cu artiste, nu cu șmecheri. Șmecherii au locul lor, eu n-am cum să vorbesc urât de nimeni că nu vreau, am intrat doar că e fata mea. Dacă nu era fata mea să i se întâmple chestia asta, eu nu intram.

Am intrat să-mi cer scuze că fata mea a intrat pe Tik Tok și s-a ajuns la situația asta. Numai eu știu în inima mea ce e. Oricât mi-ai fi tu de dușman, când e vorba de copilul tău, zic sărut mâna și după aia te înjur pe tine. tu trebuie să mă înjuri pe mine, nu pe copiii mei.

Citește și: Pepe este în culmea fericirii. A făcut anunțul: „Cred că ar trebui să atingă la suflet orice om”

Nu am nimic cu nimeni, am încheiat, eu nu pot vorbi urât. Îmi pare rău doar de ce a făcut fata mea, uită câteodată cine e ta-su. Mă iertați, mă iertați, mă iertați. Să vă trăiască copiii la toți, să fie sănătoși. Iertați-mă și pe mine în contul fetei mele, că a greșit că a intrat pe Tik Tok”, a spus Florin Salam.

Intervenția manelistulu nu a făcut decât să-l înfurie mai tare pe Costeluș de la Clejani. Interlopul a intrat din nou live pe Tik Tok și l-a amenințat pe celebrul cântăreț cu moartea. Bărbatul a spus că îi va face rău lui Florin Salam, dar și familiei lui. Costeluș i-a promis artistului că nu va mai cânta nicăieri dacă nu își va cere iertare îngenunchind. Ulterior, s-a răzgândit și le-a spus oamenilor că îl va omorî pe artist. Live-ul a fost apoi închis din cauza înjurăturilor care nu se mai opreau.