Tzancă Uraganu sare în apărarea lui Florin Salam. Cum l-a umilit pe Costeluș de la Clejani: „Pentru noi ești o furnică, un aurolac”

Tzancă Uraganu sare în apărarea lui Florin Salam. Tot scandalul a început între Betty, fiica celebrului manelist, și Costeluș de la Clejani, unde și-au aruncat vorbe grele pe TikTok. "Regele" a întervenit, bineînțeles, în favoarea fetei sale.

20 dec. 2022, 11:09
Tzancă Uraganu sare în apărarea lui Florin Salam. Cum l-a umilit pe Costeluș de la Clejani: „Pentru noi ești o furnică, un aurolac”
Tzancă Uraganu sare în apărarea lui Florin Salam

Tzancă Uraganu sare în apărarea lui Florin Salam. Ei bine, lucrurile nu s-au liniștit deloc, ba din contră, s-au inflamat și mai tare. Prietenii lui Florin Salam l-au umilit pe Costeluș de Clejani, printre care și Tzancă Uraganu. Acesta a postat un mesaj pe contul său de TikTok, în care l-a înjoșit pe bărbatul care a îndrăznit să se ia de familia lui Salam.

Citește și: Florin Salam, foc şi pară pe Betty, după un meci pe care tânăra l-a avut pe TikTok cu Costeluş de la Clejani. S-a lăsat cu injurii grave la adresa familiei lui Salam: „Fiica mea uită uneori cine e ta-su. La valoarea mea, ea n-ar avea ce să caute pe TikTok”

Tzancă Uraganu sare în apărarea lui Florin Salam

N-au nici ce să mănânce în casă și stă de figuri pe TikTok, cu înjurături. Mă refer chiar la ăsta, nu la altcineva (n.r. Costeluș de la Clejani). După ce că ești ultimul amărât, mai stai să și înjuri pe TikTok? Te mai numești și șmecher? Ești șmecher și ai ciorapi în geam, în loc de perdea. Păi tu te-ai găsit să te iei de noi, măi sclavule? Pentru noi ești o furnică, un aurolac, de ăla care vine să șteargă parbrizul la semafor și îi dăm 10 lei. 

Vă pup și ies de aici, pentru că nu mai vreau să înjur și să vorbesc urât. Oricum, ți-am dat în privat acolo, să te saturi. Nu mai vreau să vorbesc urât, să-mi închidă contul și să am probleme cu TikTok-ul„, este mesajul transmis de Tzancă Uraganu.

@bubu_madalin_96 #tiktokromania🇷🇴🇷🇴🇷🇴🇷🇴 #forpage❤️ #fy ♬ sunet original – ✨𝑩𝒖𝒃𝒖_𝑴𝒂𝒅𝒂𝒍𝒊𝒏96✨

Cum a reacționat Florin Salam?

În live-ul în care Costeluş de la Clejani a înjurat familia lui Salam, au existat patru participanţi, care făceau un meci: Betty, Costeluş, o prietenă de-a lui Betty şi un TikToker celebru, Makaveli. Salam este de părere că şi Makaveli a contribuit la escaladarea situaţiei.

Betty a intrat pe TikTok şi nu am cum s-o învinovăţesc. La valoarea mea, nu ar trebui să intre acolo. E un copil şi trebuie înţeles. Vorbea cu o prietenă de-a ei şi a intrat Makaveli ăla, eu îl respect, l-am întâlnit pe la Craiova, am şi dat mâna cu el. 

Are şi el puţină vină, că nu trebuia să complice situaţia acolo, fata mea n-are minte şi a jucat joc din ăla, nu trebuia să se joace cu şmecheri. Dacă are nevoie de 3-5 lei să mă sune pe mine că fac eu rost. N-are voie să stea ea pe TikTok sau, dacă intră, să intre să-şi prezinte o melodie, să stea cu prieteni din branşa ei, nu cu şmecheri, şmecherii au locul lor. Mă simt prost că a procedat aşa, îmi cer scuze în numele ei. La valoarea mea, n-are ea voie să facă meciuri pe TikTok„, a spus manelistul într-o altă filmare.