Florin Salam, decizie radicală după externarea din spital. Anunțul care i-a șocat pe fani: ”Nu am fost respectat acolo și nu vreau să mai merg”

Florin Salam este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți de manele din România. După ce a avut parte de foarte multe experiențe neplăcute la diverse evenimente la care a mers să cânte ”regele manelelor” a luat o decizie radicală.

01 iun. 2023, 09:20
Florin Salam, decizie radicală după externarea din spital. Anunțul care i-a șocat pe fani: ”Nu am fost respectat acolo și nu vreau să mai merg”
Florin Salam, decizie radicală după externarea din spital. Anunțul care i-a șocat pe fani

Florin Salam, decizie radicală după externarea din spital. La scurt timp după ce a fost externat din spital, manelistul a făcut un anunț extrem de important pe rețelele de socializare, legat de evenimentele sale.

Citește și Florin Salam şi familia, apariţie inedită în centrul Bucureştiului. Oamenii s-au bulucit să-i vadă

Florin Salam, decizie radicală după externarea din spital

Artistul și-a anunțat fanii și colegii de breaslă că nu va mai participa la niciun eveniment din Călărași și Bolintin din cauză că nu a fost respectat.

”Eu nu am spus că nu o să mai cânt în România sau în Europa! Nu vrea să mai cânt în Călărași și în Bolintin, pentru mine nu sunt nici măcar cartiere, sunt două străduțe. Nu am fost respectat acolo și nu vreau să mai merg și nu am să mai merg acolo, eu sunt ”regele” și am putere mare.

Am stat o săptămână în spital, iar anumiți colegi de ai mei au speculat că nu aș vrea să îmi onorez evenimentele. Nu este adevărat, iar din această cauză la evenimentele unde o să merg eu, ei nu o să mai cânte, am să stau eu 2 ore în plus doar să îi fac pe ei să stea acasă”, a declarat Florin Salam în anunțul său postat pe Facebook.

În urmă cu câteva zile, Florin Salam, cel mai îndrăgit manelist din România, a ajuns, din nou, pe patul de spital, la aproape un an după ce a fost infectat cu Covid-19. Starea sa era la acel moment foarte gravă, lucru care a stârnit un val de speculații.

Betty Vișănescu, fiica celebrului manelist, a vorbit despre starea actuală de sănătate a artistului. Deranjată de zvonurile care au apărut, artista vrea să lămurească situația și susține că starea tatălui ei nu este una gravă în acest moment.

„Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a își reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu. Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor. După toate acestea, Florin Salam, tatăl meu vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea”, a declarat Betty, pentru spynews.ro.

Citește și Au trecut 14 ani de când Fănica, regretata soție a lui Florin Salam, a murit. Fratele ei a transmis un mesaj răvășitor: „Nu te mai văd, nu te mai aud”