Florin Salam şi familia, apariţie inedită în centrul Bucureştiului. Oamenii s-au bulucit să-i vadă

Profitând de puţinele momente libere, Florin Salam şi-a scos familia la o plimbare prin Bucureşti. Oamenii s-au înghesuit să-i vadă, după ce artistul s-a oprit pentru a asculta un cântăreţ stradal, în centrul Capitalei.

01 mai 2023, 15:46
Florin Salam şi familia, apariţie inedită în centrul Bucureştiului. Oamenii s-au bulucit să-i vadă

Florin Salam, soţia sa, Roxana Dobre, şi cei trei copii au ieşit la o plimbare pe Calea Victoriei, profitând de momentele libere pe are artistul le are, dar şi de vremea frumoasă.

Citeşte şi Dieta simplă cu care poți scăpa de 8 kilograme într-o singură lună. Iată ce ar trebui să mănânci într-o zi obișnuită

Celebrul manelist s-a oprit să asculte, împreună cu familia,  un tânăr care cânta la chitară. Oamenii au profitat de moment,  au făcut poze şi i-au filmat  pe Florin Salam şi pe membrii familiei sale

Citeşte şi Cum s-a răzbunat Tudor Chirilă, după ce a fost bătut de fratele său. „M-a salavat tata!”

În momentul în care tânărul a încheiat momentul artistic, Florin Salam l-a felicitat, în apluzele mulţimii adunate, apoi şi-a continuat plimbarea, alături de familie. Salam a lăsat să se vadă că este foarte relaxat şi fericit atunci când are familia aproape, el recunoscând, de altfel, că Roxana, actuala soţie, este cea care i-a readus liniştea.