Fake news ordinar marca StirilePROTV cu moartea lui Florin Salam! Cel mai urmărit post de televiziune din România a anunțat moartea manelistului inducând panică! Postul va fi acţionat în judecată de familia manelistului!

Scandal uriaş în mass-media, după ce ŞtirileProtv.ro au anunţat în mod eronat moartea manelistului Florin Salam. Familia cântăreţului a anunţat că va da postul în judecată.

13 aug. 2022, 21:03
Fake news ordinar marca StirilePROTV cu moartea lui Florin Salam! Cel mai urmărit post de televiziune din România a anunțat moartea manelistului inducând panică! Postul va fi acţionat în judecată de familia manelistului!

O ştire falsă lansată de ŞtirileProTv.ro a cutremurat România sâmbătă seară. Site-ul celui mai vizionat post de televiziune din România a anunţat moartea fulgerătoare a manelistului Florin Salam din cauza consumului de droguri. Informaţia a fost preluată de mai multe siteuri din România, dar a fost dezminţită, în direct la România TV, atât de familia cântăreţului, cât şi de avocat. Ulterior, Stirileprotv.ro a şters articolul, fără a-şi cere scuze sau a veni cu precizări. Abia după aproape două ore, site-ul a oferit o precizare seacă: „informaţie neconfirmată”.

Florin Salam, declarație video în care vorbește despre problemele sale de sănătate

Însuşi „mortul” Florin Salam a reacționat la fake news-ul serii lansat de ProTv. „Dragilor, nu am murit. Ne vom revedea curând la concerte”, a scris celebrul manelist pe pagina sa de Facebook.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, a scris Florin Salam pe pagina sa de Facebook. Ulterior, şi el a şters postarea.

Florin Salam reacționează la fake news-ul serii lansat de ProTv: „Dragilor, nu am murit. Ne vom revedea curând la concerte”

Florin Salam a ajuns în stare gravă la spital miercuri noapte. Artistul a fost testat și confirmat pozitiv cu COVID-19.

La spital, problemele respiratorii au continuat, iar medicii au decis să îl treacă pe oxigen. Florin Salam a avut Covid și în 2021 și a fost internat în spital și la acea vreme.

Betty, fiica lui Florin Salam, infirmă vestea că manelistul a murit

„Cel care a scris acel material de la ProTv ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva să duci lumea în eroare și să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îți dai demisia! Cum poți să scrii un mare FAKE de știre, omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu sper să nu atragi tu!”, a scris fiica lui Florin Salam pe Instagram.

Şi Tzancă Uraganul a dezminţit ştirea legată de „cumătrul” lui:

Tzancă Uraganu, vești de ultimă oră despre starea lui Florin Salam: „Noi suntem ca frații! Nu a murit, ferească Dumnezeu de așa ceva! Este încă la spital cu COVID, este stabil”

Să ne reamintim că tot ProTV a transmis ştirea falsă că „Actorul Marian Ralea a murit”, informaţia fiind dezmințită chiar de marele actor, care a intrat în direct la postul de televiziune pentru a spune că se simte foarte bine.

Atunci, Pro TV a sugerat că vina ar fi a Agerpres, dar totul s-a dovedit fals. Agentia de presa a transmis un comunicat în care arăta că nu a difuzat abonatilor „vreo stire care sa anunte decesul actorului Marian Ralea.” Agerpres a spus ca a facut verificari interne si ca singurul material publicat este, de fapt, o fisa documentara aniversara, cu titlul „Actorul Marian Ralea implineste 60 de ani”.