Florin Salam, dezvăluiri-bombă despre Emi Pian. Ce fel de persoană era, de fapt, celebrul interlop

Florin Salam, prezent la priveghiul liderului clanului Duduianu, ucis în urma unui joc de barbut, a făcut dezvăluiri emoționante despre Emi Pian.

05 aug. 2020, 16:47
Florin Salam, dezvăluiri-bombă despre Emi Pian. Ce fel de persoană era, de fapt, celebrul interlop

Florin Salam a fost ucis prin mai multe lovituri de cuțit, iar miercuri, în curtea casei lui Emi Pian, are loc priveghiul organizat în memoria acestuia. La eveniment au luat parte zeci de oameni, veniți să-i aducă un omagiu liderului Duduienilor.

De ce a murit Emi Pian. Substanţa găsită în corpul liderului clanului Duduianu ar putea da peste cap ancheta

Printre aceltia s-a numărat și Florin Salam, venit de altfel să cânte câteva melodii de jale, în semn de regret pentru moartea lui Emi Pian. Potrivit spuselor lui Florin Salam, Emi Pian era un om bun, care respecta până și copiii.

Fata lui Emi Pian urma să facă nuntă de 200.000 de euro în week-end. Izabela se recomandă „cea mai puternică vrăjitoare din Europa”

„Era exact cum părea la televizor. Un om bun, nu ce spun alții. Nu vreau să cert presa, că eu înțeleg că fiecare își câștigă pâinea. Credeți-mă pe mine, omul ăsta nu a făcut rău nimănui, respecta și un copil pe care-l vedea, îl punea pe piciorul lui și îi dădea să mănânce din farfuria lui”, a declarat Florin Salam.

Presupusul ucigaş al lui Emi Pian, frate de cruce cu fratele victimei! Toate legăturile între clanurile Duduianu şi Rinu

„Mai rar așa oameni. Și vă spun eu, că lumea spunea că face, că drege, nu este adevărat! Spuneau răutăți despre el doar oamenii care nu-l iubeau. Oamenii care-l respectau și-l iubeau nu au cum să spună așa ceva”, a mai spus Florin Salam.