„Florin Salam mi-a vindecat fiica de leucemie”! Mărturia incredibilă despre gestul manelistului

Florin Salam a făcut un apel pentru salvarea vieții unei tinere polițiste diagnosticată cu leucemie acută. Se pare că tânăra este fina unui prieten al lui Salam, care locuiește în Italia.

RomaniaTV.net
04 mai 2020, 16:13

Printre zeci de persoane care au anuțat pe Facbook-ul lui Florin Salam că vor merge să doneze pentru tânăra polițistă apare și mărturia unei femei din București care spune că manelistul i-a salvat fiica de la moarte, în urmă cu 10 ani. Manelistul nu a vorbit niciodată despre acest lucru iar ajutorul, oricare ar fi fost acesta, a fost acordat cu o discreție maximă.

Sunt mămica unei fetițe care în urmă cu 10 ani a fost diagnosticată tot cu leucemie acută limfoblastică și vreau pe această cale să-i mulțumesc lui Florin Salam pentru ajutorul dat.

Ce pot să zic, un om-suflet bun, să-i de bunul Dumnezeu sănătate lui, la copilași și la toată familia. Iar pentru domnișoara polițistă, ne rugăm pentru sănătatea ei, a scris Florentina din București.

Marian Godină, apel sfâşietor pentru Ramona

Poliţistul Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook un anunţ umanitar prin care le cere prietenilor virtuali ajutor pentru colega lui, Ramona Elena Țoapă, care a fost diagnosticată cu o boală cumplită.

Ramona Elena Țoapă, de loc din Albeni, județul Gorj, are 20 de ani și este polițistă în București. Elena Ramona a fost diagnosticată cu leucemie şi este internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar. 

A absolvit Școala de Poliție anul trecut și a fost angajată la Secția 25 București și, potrivit colegilor, a lucrat numai în stradă.

Într-o după-amiază, după ce s-a întors de la muncă, Ramona Elena și-a dat seama că are temperatură. Imediat s-a gândit la Covid-19, știa toate simptomele acestui virus, văzuse atâtea în misiunile la care participase în aceste zile de carantină. 

Ca un polițist disciplinat și-a sunat șeful anunțându-l că nu poate ajunge a doua zi la muncă, întrucât nu se simte bine. Apoi, a mers la cel mai apropiat spital, având temperatura la fel de mare, 40 grade Celsius.

La testul rapid, rezultatele au fost negative. Au mai urmat și alte teste care au infirmat infecția cu noul coronavirus, dar au conturat un alt diagnostic mult mai grav – leucemie acută.