Florin Salam nu şi-a plătit dările către stat. Firma pe care o deţine are datorii uriaşe la ANAF

Firma „F.S. International Music Company SRL”, deschisă în 2005 şi la care Florin Salam este unicul asociat, are datorii uriaşe la ANAF. Pe cât de mult câștigă, pe atât de multe datorii are.

16 ian. 2022, 00:55
Florin Salam nu şi-a plătit dările către stat. Firma pe care o deţine are datorii uriaşe la ANAF

Învârte pe degete sume de bani la care unii doar visează, sursele din piaţă susţinând că solicită pentru un eveniment în jur de 20.000 de euro. La aceştia se adaugă şi sumele uriaşe încasate din dedicaţii, bani pentru care manelistul nu plăteşte impozit la stat.

Până în 2013, Salam a fost și administrator al firmei, însă, ulterior, i-a cedat această funcție surorii sale mai mici, Maria Petrache.

Florin Salam, datorii uriaşe la ANAF

Firma lui Florin Salam, care are ca obiect principal de activitate „interpretarea artistică”, a terminat anul 2020, ultimul raportat la Ministerul Finanțelor, cu o cifră de afaceri nulă și cu un profit negativ, în valoare de 216.859 lei. Datoriile societății au crescut și ele, cu până la aproape 592.000 de lei, potrivit wowbiz.ro

Citeste si De ce s-a îngrăşat Betty Salam: „Pitici pe creier. Am vrut să-mi fac o intervenţie estetică şi era necesar să am mai multă grăsime. Acum am renunţat la idee”

În septembrie 2021, datoriile sale la ANAF erau de aproximativ 180.000 de lei, cea mai mare parte din sumă reprezentând obligații restante la bugetul asigurărilor sociale de stat, adică peste 100.000 de lei. La momentul ultimului bilanţ, firma lui Salam avea doar trei angajaţi.

Citeste si Fostele iubite ale lui Nicolae Guţă, bătaie mare pe inima manelistului. Sorina şi Narcisa, schimb de replici neaşteptat: „Stai cuminte că Guţă e al meu. Când te prind, te fac tocană”

Suma ULUITOARE pe care a cântat Florin Salam, împreună cu formaţia sa, la ziua soţului Deliei

În a doua zi de Crăciun, Delia a organizat o petrecere privată, în cinstea soțului ei, Răzvan Munteanu. Familia, dar și prietenii apropiați s-au prezentat așa cum se cuvine, mai ales că atmosfera făcută de Florin Salam se anunța a fi incendiară. Ca să-l ai pe Salam la un eveniment privat, trebuie să scoţi multe mii de euro din buzunar. Artistul face, însă, excepție atunci când e vorba de petreceri la care participă oameni cu situații financiare foarte bune, unde compensează prin sumele pe care le primeşte pentru dedicaţii.

Conform Cancan, Salam ar fi încasat un onorariu de doar 900 de lei, nici măcar 200 de euro.

Regele manelelor” ar fi acceptat să facă un „program” gratis pentru bunii săi prieteni, dar mare i-a fost mirarea când s-a trezit cu bani adunați din dedicații cât să plătească un prânz la restaurantele din Herăstrău.

Aceleași surse susțin că oamenii din trupa lui Salam chiar au glumit pe tema asta și au spus că mai bine cântau la ei acasă și își dădeau dedicații între ei, reușind astfel să scoată mai mulți bani din dedicații.