Florin Salam părăseşte România? Şi-a cumpărat o casă în altă ţară: „Decizia a fost grea”

Florin Salam a mărturisit că şi-a cumpărat o casă în altă ţară şi intenţiona să se mute din România. Asta voia acum un an, în martie 2020, cu doar câteva săptămâni înainte ca România să fie lovită de pandemia de coronavirus.

24 feb. 2021, 16:40
Florin Salam părăseşte România? Şi-a cumpărat o casă în altă ţară: „Decizia a fost grea”
Florin Salam şi-a cumpărat o casă în altă ţară

Florin Salam părăseşte România? În urmă cu aproape un an, manelistul dezvăluia că și-a achiziționat o casă în Canada, la un preț mult mai mic decât ar fi dat pe o locuință aici. Totodată, artistul a ținut să precizeze că proprietatea pe care și-a cumpărat-o în Canada nu este așa mare cum și-ar imagina lumea, declarând că nu preferă acest timp de locuințe.

Citeşte şi: Mai mulți maneliști, printre care și Florin Salam, au fost șantajați de Clanul Duduianu. Informații-bombă din dosar!

Florin Salam părăseşte România?

Betty, Cătălin și Matyas vor fi invitații mei în noua căsuță. Nu mai e nimic nou pentru noi, dar abia acolo o să am eu grijă de ei mai mult. În România se mai ivește ceva, acolo va fi totul mult mai organizat. Mi-am cumpărat o casă undeva mai departe (n.r Quebec) și stăm acolo cu toții și ne întoarcem când trebuie.

Ca să cumpăr o casă în Canada e mult mai ieftin ca în România de trei ori. Decizia a fost grea. Sunt vreo trei luni de zile (n.r de când și-a cumpărat casa – decembrie 2019) , cineva m-a ajutat, mi-a arătat cum e, mi-a plăcut, doar rămâne să ne mutăm. Eu sunt un om modest, n-am nevoie de propretăți mari.”, a spus Florin Salam la Xtra Night Show.

Florin Salam, amendat după ce a cântat la o petrecere ilegală

Poliţia a dat amenzi de 10.000 de lei după o petrecere ilegală la care a cântat Florin Salam. Manelistul si alti lăutari celebri au cantat pana spre dimineață la aniversarea unui barbat unde nu s-a ținut cont de nicio restricție.

Florin Salam a fost amendat după ce a fost prins cântând la o petrecere din Ştefăneştii de Jos, judetul Ilfov. Sărbătoritul era un cunoscut lăutar, Ionică Minune, care şi el a fost amendat de poliţie.

Politia s-a autosesizat şi a mers la respectiva locaţie după ce imagini de la petrecere au fost distribuite în spaţiul public.

Potrivit România TV, au fost date amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor anti-pandemie. Florin Salam a fost sancţionat cu o amendă de 1.000 de lei, iar lăutarul Ionica Minune a primit 2.000 de lei amendă. Şi administratorul localului a fost amendat cu 2.000 de lei.