Mesajul pe care Florin Salam i l-a trimis nepotului său, Adrian Petrache, înainte de a urca pe scena X FACTOR 2020

Mesajul pe care Florin Salam i l-a trimis nepotului său, Adrian Petrache, înainte de a urca pe scena X FACTOR 2020 este unul extrem de emoţionant. Manelistul nu şi-a putut ţine promisiunea de a urca alături de Adrian pe scenă, dar i-a trimis un mesaj de încurajare.

18 dec. 2020, 22:54

Mesajul pe care Florin Salam i l-a trimis nepotului său, Adrian Petrache, înainte de a urca pe scena X FACTOR 2020. Adrian a pregătit un moment special cu unchiul său, Florin Salam, însă manelistul nu i-a mai putut fi alături în finală. Cu toate acestea, manelistul i-a trimis un mesaj de încurajare nepotului său.

Mesajul pe care Florin Salam i l-a trimis nepotului său, Adrian Petrache, înainte de a urca pe scena X Factor 2020

Am și eu un mesaj din toată inima, cu cel mai mare drag pentru Loredana și Adrian, nepotul meu! Să nu uitați să câștigați X Factor, da? Vă iubesc și câștigați! Vă iubesc, vă iubesc, vă iubesc

, a menționat Florin Salam pe contul de Instagram.

Citeste si Sonia Mosca, câştigător X Factor 2020. Cine este italianca ce a fascinat-o pe Delia. Asul din mânecă pe care îl are cântăreaţa

De asemenea, și alți artiști precum Jo sau Dorian Popa și-au arătat susținerea pentru Adrian. Cei doi artiști au transmis mesaje pe rețelele de socializare. ‘Hâtz Johnuțule! În seara asta este marea finală X Factor! Eu o susțin pe colega jurată de la Next Star, Loredana Groza și al ei Adrian Petrache!” a transmis Dorian Popa.

Mesajul transmis de sora lui Florin Salam pentru Adrian Petrache

Elena, sora lui Florin Salam și mama lui Adrian Petrache, a ținut să-i transmită un mesaj emoționant fiului ei, înainte de finala X Factor.

Hai sa-l susținem pe acest minunat de om… Are nevoie mare de tot de susținerea voastră!!!!!! Te iubesc la infinit…. Bărbatul cu cel mai mare bun simt al familiei noastre…TU…. doar TU EȘTI!‘, a transmis și mama lui Adrian Petrache.

Cine este Adrian Petrache

Băiatul este student la Facultatea de Drept din Universitatea București și este pasionat de muzică.

Acesta a auzit o melodie James Arthur pe internet și a fost atras de cântatul la chitară, de aceea i-a cerut bunicului să îl învețe să cânte.

Citeste si Câştigător X Factor 2020. Cine e Andrada Precup, marea favorită a sezonului 9. Povestea sa de viaţă a impresionat pe toată lumea

Tănărul face parte din clubul de motocicliști Imperium, alături de care merge aproape în fiecare lună la o casă de copii din Ilfov cu haine, jucării sau aparatură electronică.

Așa s-a întâmplat și weekendul trecut când, în loc să repete pentru marea finală Adrian Petrache a intrat într-un live de la sediul clubului moto, acolo unde tocmai se sortau cadourile de Crăciun. Tânărul a mai făcut un apel pentru prietenii lui să ofere lucruri de care nu mai au nevoie pentru copiii fără posibilități.