Florin Salam, prima reacție după ce a fost săltat de polițiști și acuzat de înșelăciune: „Vă dau în judecată!”

Florin Salam a reacționat dur după ce a fost ridicat de oamenii legii și dus la audieri. El a dat, timp de mai multe ore, explicații despre acuzațiile de înșelăciune care i-au fost aduse de un cuplu din Târgoviște.

08 feb. 2024, 14:31
Florin Salam, prima reacție după ce a fost săltat de polițiști și acuzat de înșelăciune: „Vă dau în judecată!”
Florin Salam, prima reacție după ce a fost săltat de polițiști și acuzat de înșelăciune: „Vă dau în judecată!”

Florin Salam a transmis un mesaj video după ce, timp de mai multe ore, a fost audiat de polițiști. El a fost ridicat de oamenii legii de acasă pentru a da explicații în cazul unui dosar penal în care este acuzat de înșelăciune.

Citește și: Mireasa țepuită de Florin Salam rupe tăcerea: ”I-am dat 5.500 de euro. Nu ne așteptam să facă așa ceva…”

Florin Salam, prima reacție după ce a fost săltat de polițiști

Florin Salam nu a putut să nu reacționeze în urma acuzațiilor de înșelăciune ale unui cuplu din Târgoviște. După ce a dat explicații aproape patru ore, în fața procurorilor, manelistul a postat un videoclip în care își varsă supărarea.

Artistul susține că, până acum, el nu a fost citat de nicio instanță la adresa corectă și nici nu își amintește dacă a cântat sau nu la nunta în cauză pentru care a primit suma de 5.500 de euro.

Toți ăștia care fac scenarii de genul ăsta vor pierde. Vor pierde, că n-au dovezi și se strică și cu Florin Salam și să se pun rău chiar și cu poliția, că pot să vă dau în judecată. Eu pot să vă dau în judecată pe ăștia care vreți să-mi pătați imaginea”, a transmis manelistul pe internet.

Florin Salam a fost ridicat de poliție în această dimineață și dus la Târgoviște pentru a da explicații în fața oamenilor legii.

În sensul scandalului cu celebrul cântăreț, și mireasa păgubită a vorbit despre supărarea ei. Salam ar fi trebuit să participe pe 21 august 2021 la nunta unor tineri din Târgoviște. Ar fi fost puse la punct toate detaliile, plata făcută în două tranșe, însă niciun contract semnat între părți. În seara evenimentului, manelistul nu ar fi onorat cu prezența, deși a fost căutat de nuntași.

Am dat arvună 5.500 de euro. Nu ne-a anunțat (că nu mai vine la nuntă n.red.), apoi și-a închis telefonul. Normal că am avut un șoc. Nu mi se pare normal ceea ce s-a întâmplat și acum așteptăm să vedem ce se rezolvă. L-am dat în judecată. Am așteptat doi ani de zile să ia legătura cu noi, să ne înapoieze banii și nu a luat legătura cu noi, nu ne-a sunat, nimic. Nu a trimis înlocuitor, ce să facem, am avut alți cântăreți care au cântat. Nu ne așteptam să facă așa ceva”, a declarat mireasa țepuită de manelistul Florin Salam.

Citește și: Roxana Dobre, dezvăluiri despre căsătoria cu Florin Salam: „Soţului meu îi place să stea cu mai multe domnișoare”