Gigi Becali, nervos pe cerşetorii din faţa palatului. Gestul neaşteptat făcut de latifundiar VIDEO

Gigi Becali a fost extrem nervos pe cerşetorii din faţa palatului. Chiar dacă spunea că nu va mai arunca cu bani în stânga și în dreapta, latifundiarul din Pipera nu s-a putut abţine şi a ieşit afară, să vadă oamenii care îl aşteptau să îi ceară bani.

17 sept. 2021, 10:26
Gigi Becali, nervos pe cerşetorii din faţa palatului. Gestul neaşteptat făcut de latifundiar VIDEO
Gigi Becali, nervos pe cerşetorii din faţa palatului

Gigi Becali, nervos pe cerşetorii din faţa palatului. Unul dintre angajaţi l-au anunţat pe patronul FCSB că iar s-a făcut coadă în fața porții și că sunt o mai mulţi oameni bolnavi, mame cu copiii mici și bătrâni neajutorați.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, în război cu Gigi Becali după ce a spus că-l va năşi pe Laurențiu Reghecampf. „O să mă rog la Dumnezeu să amuțească”

Gigi Becali, nervos pe cerşetorii din faţa palatului

Îmbrăcat într-un trening negru, Gigi Becali a ieşit din palatul său cu un teanc de bancnote de 200 de lei şi a fost întâmpinat de cerşetori, care se înghesuiau să îi spună necazurile. Nu s-a lăsat impresionat din prima, de femeile care și-au adus copiii mici poate-poate primesc ceva în plus, ci a vrut să fie darnic cu bolnavii, potrivit Evz.ro.

După ce a împărţit câteva bancote, nu a primit toată lumea prezentă, latifundiarul s-a retras, însă oamenii au dat năvală peste el. În acel moment, Gigi s-a enervat extrem de tare și a început să ţipe la oamenii nevoiași. Într-un final, a reușit să-i împingă în afara palatului și nu a fost nevoie de intervenția Poliției pentru a aplana situația.

Gigi Becali, un nou „tun” financiar

Dumitru Dragomir susține că patronul FCSB are o avere consistentă, motiv pentru care şi-a permis o astfel de clauză. Fostul președinte al LPF a dezvăluit că milionarul din Pipera ar fi vândut o semnificativă suprafață de teren în schimbul căreia s-ar fi ales cu o sumă foarte mare de bani.

Gigi poate ține echipa (n.r. – FCSB) 20 de ani. A vândut acum un teren, cât vezi cu ochii. Am cumpărat și eu o părticică de acolo. A vândut unei societăți comerciale importante. Nu are nimeni banii lui, credeți-mă că știu ce spun. La banii pe care-i are ăsta…. Nu are nimeni atâta avere în țara asta. Eu spun din cunoștință de cauză”, a precizat Dumitru Dragomir.