Florin Salam rupe tăcerea! Prima reacție după ce a fost dat afară de la nuntă pentru că era beat și nu putea să cânte: ”Tot nr. 1 sunt peste toți”

Florin Salam a ieșit la atac, după ce s-a făcut de tot râsul! Artistul care s-a autointitulat ”Regele manelelor”, a reacționat dur după ce în spațiul public au apărut mai multe imagini în care este rupt de beat și de oboseală.

21 apr. 2023, 10:13
Florin Salam rupe tăcerea! Prima reacție după ce a fost dat afară de la nuntă pentru că era beat și nu putea să cânte: ”Tot nr. 1 sunt peste toți”
Florin Salam rupe tăcerea! Prima reacție după ce a fost dat afară de la nuntă pentru că era beat și nu putea să cânte: ”Tot nr. 1 sunt peste toți”

Prima reacție după ce a fost dat afară de la nuntă pentru că era beat și nu putea să cânte. Manelistul și-a șocat fanii din întreaga țară după ce a mers la Craiova, unde a fost invitat să cânte la o nuntă, însă, din cauza stării avansate de ebrietate nu a putut să scoată niciun sunet.

Citește și VIDEO! Florin Salam distrus de oboseală și de alcool la o nuntă! A fost dat afară de naș pentru că nu mai putea să cânte! “Pai ce facem aici, stai de 3 ore și nu cânți nimic?!”

Prima reacție după ce a fost dat afară de la nuntă pentru că era beat și nu putea să cânte

În imaginile respective se vede clar că Florin Salam nu este în apele sale. Acesta s-a dat de gol că este într-o stare avansată de ebrietate atunci când a încercat câteva ori să cânte sau mai degrabă să scoată câteva sunete.

La un moment dat, artistul este luat de mână de naș, care vizibil revoltat i-a reproșat că de trei ore nu a cântat nimic. Bărbatul l-a trimis pe Salam să se odihnească și să revină când se simte mai bine.

”Du-te înăuntru acolo până îți revii și după aia cânți. Pai ce facem aici, stai de 3 ore și nu cânți nimic?!”, a spus nașul revoltat.

@aslan.ciprian2 REGELE FS rupt de drogat nu mai poate canta #foryoupage #fy #fyp #5pasidebine ♬ sunet original – Cerșetorii Tik Tok

Mai mult, nașul l-a luat pe Florin Salam care abia dacă se mai putea ține pe picioare și l-a dus de braț până în casă.

Imediat, după ce imaginile cu penibilul eveniment au devenit virale, manelistul a reacționat dur pe rețelele de socializare și a subliniat faptul că indiferent de situație el este numărul unu.

”Pentru toți cei care mă iubesc și pentru cei care mă invidiază. Să cânți zi de zi, de dimineața până seara, nu este ușor”, a comentat el în dreptul imaginilor care îl au în prim-plan. Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește… În fine, puteți să vorbiți cât vreți și cum vreți. Tot nr. 1 sunt peste toți. Și pentru voi, care v-am distrat și încântat atâta timp. Când nu mai puteți de invidie, așa sunt eu când mă trezesc”, a transmis Florin Salam pe contul său de TikTok.

@florinsalamofficialmusic Cand nu mai puteti de invidie, asa sunt eu cand ma trezesc … #florinsalam #fy #fyp #invidie ♬ sunet original – Florin Salam Music

Citește și Florin Salam şi-a îngrijorat fanii cu un filmuleţ pe Facebook. „Oameni buni, eu nu am cerut ajutorul nimănui” VIDEO