VIDEO! Florin Salam distrus de oboseală și de alcool la o nuntă! A fost dat afară de naș pentru că nu mai putea să cânte! “Pai ce facem aici, stai de 3 ore și nu cânți nimic?!”

Florin Salam a comis-o din nou! Manelistul și-a șocat fanii din întreaga țară după ce a mers la Craiova, unde a fost invitat să cânte la o nuntă, rupt de beat și de oboseală.

20 apr. 2023, 11:38
VIDEO! Florin Salam distrus de oboseală și de alcool la o nuntă! A fost dat afară de naș pentru că nu mai putea să cânte! “Pai ce facem aici, stai de 3 ore și nu cânți nimic?!”
VIDEO! Florin Salam distrus de oboseală și de alcool la o nuntă! A fost dat afară de naș pentru că nu mai putea să cânte! “Pai ce facem aici, stai de 3 ore și nu cânți nimic?!”

VIDEO! Florin Salam distrus de oboseală și de alcool la o nuntă! Artistul s-a făcut de tot râsul, după ce pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care este surprins ca fiind de pe altă planetă.

Citește și Gest impresionant al lui Florin Salam pentru soţia sa de 1 MARTIE. Doar un „rege” putea face aşa ceva! VIDEO

VIDEO! Florin Salam distrus de oboseală și de alcool la o nuntă!

În imaginile respective se vede clar că Florin Salam nu este în apele sale. Acesta s-a dat de gol că este într-o stare avansată de ebrietate atunci când a încercat câteva ori să cânte sau mai degrabă să scoată câteva sunete.

@laur_lrs #misiuneatiktok #fyp #fypシ #WordPlayCharade #florinsalam #fypシ゚viral #😂 ♬ sunet original – 𝕷𝖆𝖚𝖗 ✔️

La un moment dat, artistul este luat de mână de naș, care vizibil revoltat i-a reproșat că de trei ore nu a cântat nimic. Bărbatul l-a trimis pe Salam să se odihnească și să revină când se simte mai bine.

”Du-te înăuntru acolo până îți revii și după aia cânți. Pai ce facem aici, stai de 3 ore și nu cânți nimic?!”, a spus nașul revoltat.

Mai mult, nașul  l-a luat pe Florin Salam care abia dacă se mai putea ține pe picioare și l-a dus de braț până în casă.

@aslan.ciprian2 REGELE FS rupt de drogat nu mai poate canta #foryoupage #fy #fyp #5pasidebine ♬ sunet original – Cerșetorii Tik Tok

Florin Salam vrea nunți fără număr

Florin Salam vrea nunți fără număr. Pauza provocată de pandemie a fost un coșmar pentru majoritatea artiștilor. Însă începând cu 2022 lucrurile au revenit la normal, cu nenumărate evenimente pline de bucurie, oferind o adevărată sursă de venit pentru artiștii locali.

Și pentru că astăzi, Regele are o concurență destul de mare, piesele mai multor maneliști se află în trending, ei bine, Florin Salam a mărturisit că nu este interesat de acest lucru. Nu îl deranjează dacă piesele lui nu sunt în top pe YouTube, atâta vreme cât este chemat la evenimente.

Manelistul a făcut un anunț în online, unde îi îndeamnă pe fani să îl cheme la nunți, astfel de evenimente îi plac cel mai mult, pentru că acolo sunt „sacoși cu bani”. „Toate nunțile la mine, la șefu! Ce trending, dă-l Doamne iartă-mă de trending, lasă, nunțile, cash, sacoșile, la mine, tată!„, este mesajul transmis de Florin Salam, pe contul său de TikTok.

Cei care caută să se distreze nu se mai uită la preț și aleg vedete care să le facă să se distreze senzațional la unele dintre cele mai importante evenimente din viața lor. Prețurile încep de la aproximativ 2.000 de euro și ajung până la 5.000 de euro pentru o petrecere de o oră.

Florin Salam percepe o taxă între 5.000 și 10.000 de euro pentru un eveniment privat, sumă care oricum poate crește datorită dedicațiilor din timpul programului. Andra este una dintre cele mai iubite și apreciate voci feminine din țara noastră, iar vedeta cere 12.000 de euro pentru un eveniment privat.

Pentru un buget de peste 5.000 de euro, la evenimentul tău poți invita artiști ca Paul Surugiu Fuego, 3 Sud Est, Andreea Bănică Band, Feli, Viorica și Ioniță de la Clejani, Mahala Rai Banda, VUNK, Iris, Grasu XXL, Connect-R Band, Ionuț& Doinița Dolănescu, Nicu Paleru, Maria Dragomiroiu, Provincialii.

De la 10.000 de euro în sus ar putea cânta la nunta ta Horia Brenciu Orchestra (10.000-15000 euro), Andra& band (12.000 euro), Holograf (15.000), Carla’s Dreams și Delia (de la 15.000 euro), Ștefan Bănică Jr. (15.000 euro), Loredana (15.000 euro), Smiley (15.000 euro).

Citește și Motivul pentru care Florin Salam nu-şi strigă soţia pe nume: „Dacă mă gândesc bine, eu am dat moda asta și acum aud prin toate casele că bărbații așa își strigă soțiile”