Florin Salam, SUFERINŢĂ NEMĂRGINITĂ de când a devenit TATĂ

Florin Salam este un alt om de când a devenit tată, pentru a treia oară. Cu toate acestea, chiar dacă îşi doreşte să fie mereu lângă minunile din viaţa sa, manelistul a recunoscut că acest lucru este unul greu de realizat, şi totul din cauza meseriei.

RomaniaTV.net
09 oct. 2015, 08:52
Florin Salam, SUFERINŢĂ NEMĂRGINITĂ de când a devenit TATĂ

Florin Salam şi-a deschis sufletul în faţa celor de la SpyNews, cărora le-a acordat un interviu în exclusivitate, în care a vorbit despre relaţia cu Roxana Dobre, dar şi despre botezul ficei sale.

Mai mult decât atât, artistul a dorit să mai sublinieze şi faptul că nu va putea fi niciodată complet fericit, deoarece meseria sa nu îi permite să petreacă mult timp alături de familie.

„Eu sunt mai tot timpul plecat. De fapt, până în luna martie nici nu mai ajung în România decât cel mult o zi sau două. Am concerte în toată Europa, în Statele Unite… Mi-este foarte greu să stau departe de fetele mele, este ceva extraordinar de dificil. Iar încă micuța mea, lumina ochilor mei, este prea mică ca să poată veni cu mine peste tot, așa cum mi-aș dori.

Trebuie să cânt, nu am ce să fac, nu am altă variantă. Trebuie să câștig… Dar mi-e dor de fete, de Roxana, de Jacqueline, de Betty, dar le voi avea, cât de repede se va putea, lângă mine. Cum va avea voie să zboare cu fetița, Roxana va veni cu mine.

Nu o vom boteza anul acesta, dar nu este urgent să facem așa ceva, la noi nu e o regulă.  Vom face botezul când vom avea timp”, a declarat Florin Salam pentru sursa citată.

Citeşte şi  Primele fotografii cu fiica lui Florin Salam. Manelistul plânge lângă pătuţul copilului