Florin Salam, UMILIT în ultimul hal. Ce a păţit manelistul VIDEO

Florin Salam a fost, într-una dintre zilele trecute, protagonistul unei întâmplări de-a dreptul umilitoare, totul petrecându-se sub ochii a sute de oameni, la o petrecere.

08 nov. 2016, 07:33
Florin Salam, UMILIT în ultimul hal. Ce a păţit manelistul VIDEO

Florin Salam a plecat din România pentru a face bani, dar a fost părăsit de o parte a trupei din cauză că turneul european este departe de succesul așteptat. Astfel că manelistul este nevoit să înghită umilințe care mai de care mai dure pentru banii care să îi asigure o viață liniștită.

Ultima întâmplare de acest fel îl are ca protagonist pe un bărbat, trecut de multă vreme de prima tinerețe care, față în față cu celebrul manelist a vrut, probabil, să îi arate acestuia cine e „jupânul”, scrie SpyNews. Cu un Salam proțăpit în fața lui, bărbatul cu pricina a început să îi dea bani manelistului într-un fel care poate fi socotit revoltător: după ce scuipa cu poftă pe fiecare bancnotă, i-o lipea cu putere de cap. Iar cum banii nu stăteau lipiți de fruntea lui Salam, bărbatul insista, spre amuzamentul celor din jur. A repetat figura de vreo trei ori, timp în care Salam i-a cântat fără să comenteze!

VIDEO AICI.