Florin Salam, veşti bune pentru fani. Ce se va întâmpla pe 27 august

Florin Salam vine cu veşti bune pentru fani. După ce vestea morţii sale a cutremurat o ţară întreagă, manelistul a anunţat că va susţine un concert de zile mari în curând.

21 aug. 2022, 23:48
Florin Salam, veşti bune pentru fani. Ce se va întâmpla pe 27 august

Florin Salam, veşti bune pentru fani. Manelistul a trecut prin clipe cumplite după ce a fost infectat cu COVID-9.  Acum, acesta pare că se simte din ce în ce mai bine. După ce s-a zvonit că a murit, manelistul încearcă să fie mai activ pe reţelele de socializare şi să îşi ţină la curent fanii cu tot ceea ce i se întâmplă.

Florin Salam, veşti bune pentru fani. Unde va putea fi văzut pe 27 august

Citeşte şi Câţi bani cere Florin Salam pentru o cântare, după ce s-a zvonit că a murit. Biletele sunt sold out

Duminică, „Regele manelelor” şi-a anunţat fanii pe Instagram că pe 27 august urmează să susţină un concert de zile mari, într-un local din Capitală, alături de fiica sa Betty.

Este pentru prima dată când manelistul va cânta împreună cu fiica sa.

În urmă cu doar câteva zile, Salam a făcut un show de zile mari alături de Costel Biju la ziua de naştere a fiicei lui Fane Văncică.

Reamintim că o ştire falsă lansată de ŞtirileProTv.ro a cutremurat România sâmbătă seară. Site-ul celui mai vizionat post de televiziune din România a anunţat moartea fulgerătoare a celebrului manelist din cauza consumului de droguri. Informaţia a fost dezminţită ulterior de familia acestuia și însuși de Florin Salam.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor Rușine Pro TV”, a scris manelistul la momentul respectiv pe pagina sa de Facebook.

Și fiica lui artistului a avut o primă reacție după scandalul izbucnit.

„Cel care a scris acel material de la ProTv ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva să duci lumea în eroare și să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îți dai demisia! Cum poți să scrii un mare FAKE de știre, omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu sper să nu atragi tu!”, a scris Betty pe Instagram.

Citeşte şi Dan Negru, după fake-ul Pro Tv legat de moartea lui Florin Salam: „Când am murit prima dată în presă, mama a plâns toată ziua. Pe urmă s-a obișnuit”