Florin Salam vrea să se mute la Iaşi. „Să-i spuneţi primarului să-mi dea o casă!”

Florin Salam a susținut recent un concert la Iași, iar manelistul a fost atît de impresionat de frumuseţea oraşului încât este gata să se mute în fosta capitală a Moldovei.

27 sept. 2022, 16:24
Florin Salam vrea să se mute la Iaşi. „Să-i spuneţi primarului să-mi dea o casă!”
Florin Salam vrea să se mute la Iaşi

Florin Salam vrea să se mute la Iaşi. Manelisitul a făcut spectacol la un eveniment care a avut loc într-un restaurant cunoscut din Iași. La finalul programului, Florin Salam a spus ca Iaşiul este cel mai frumos oraș din țară şi și-ar dori să se mute acolo! A avut însă şi o condiţie: să primească o casă de la primărie!

Video! Legenda merge mai departe! “Regele” Florin Salam îşi învaţă “prinţesa”, pe micuţa Maria, să cânte la acordeon de ziua ei!

„Eu am umblat prin toată țara. Iașul este cel mai frumos oraș, să-i spuneți primarului să-mi dea o casă, mă mut aici”, a spus Florin Salam în fața miilor de oameni prezenți la eveniment.

Imagini de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Cum arată și cât ar fi costat ținutele mirilor. VIDEO

Florin Salam este din nou în formă maximă, după ce acum ceva timp a decis să ia o pauză de la concerte. Ba, mai mult, a apărut zvonul că manelistul se va retrage permanent din activitatea artistică, lucru care i-a îngrijorat pe fani. Soţia sa, Roxana Dobre, a lămurit situaţia şi a spus că Florin Salam nu va renunța deocamdată la muzică, chiar dacă, pentru ea ar fi mai bună decizia aceasta. „Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă”, a declarat Roxana Dobre.