Florin Talpan, pus la colţ! „Îl asigur că o să plătească pentru asta!”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a cerut ca echipa din Ghencea să fie declarată campioană în Liga 4 şi să joace, pe baza acestui titlul, barajul de promovare în Liga 3. Marian Lumânare, președintele AMF Bucureşti, a avut o replică dură pentru oficialul Armatei.

25 mai 2020, 14:30
Florin Talpan, pus la colţ!  „Îl asigur că o să plătească pentru asta!”

Marian Lumânare a reacţionat dur după ce juristul CSA Steaua a acuzat AMFB că vrea să continue competiția din Liga 4 pentru a încasa sume din drepturile TV. Dacă se va relua, competiţia îşi va stabili campioana în urma unui play-off, deşi în acest moment CSA Steaua este pe locul 1.

„Nu mă mai surprinde nimic la Florin Talpan pentru că după răspunsul primit de la domnul comandant Hâncu (n.r. – Mădălin Sorin Hâncu, comandantul CSA Steaua) ne-am dat seama că el vorbește în numele său personal. Dar îl asigur eu că o să plătească pentru aceste afirmații, dacă nu are probe. Îl invit să discute cu domnii de la Digi Sport și să îi întrebe pe dânșii dacă ne-au plătit vreun ban pentru meciurile transmise? Totul s-a făcut gratis, iar noi doream doar imagine pentru Liga 4”, a declarat şeful AMFB pentru ProSport.

Florin Talpan, reacţie virulentă după ce un avocat controversat pretinde că deţine MARCA STEAUA

Florin Talpan i-a răspuns lui Marian Lumânare prin intermediul unui comunicat, după ce președintele AMFB l-a reclamat comandantului Clubului Sportiv al Armatei. Juristul CSA Steaua susține că Marian Lumânare s-ar putea alege cu un dosar penal: „Atât timp cât suntem obligați la distanțarea socială, la purtarea măștii, cât sunt interzise specatolele de teatru (și cele online) spectacole de muzică, în general spectacolele (și fotbalul este până la urmă un spectacol) pentru a păstra respectarea distanțării sociale, cum își permite domnul Lumânare să nu respecte legea? Pentru astfel de organizări de evenimente se pot deschide dosare penale tocmai pentru săvârșirea infracțiunii de zădarnicirea combaterii bolilor. Art 352 Cod Penal”.

Lovitură teribilă pentru Florin Talpan. Decizie de ultimă oră a MApN

„Nu știu ce urmărește Florin Talpan cu aceste acțiuni si vorbe aruncate aiurea, dar așa ceva nu se mai poate. Nu am ajuns să stăm și să îl promovăm pe Talpan la „masa verde” sau direct la baraj că mă amenință el pe mine cu dosare penale. Îi invităm pe conducătorii Stelei să le arătăm toate chitanțele, iar cu Talpan nu am ce să mai discut. Îl vom reclama pe acest domn pe la toate comisiile abilitate”, a mai spus Marian Lumânare.