Florin Talpan: „FCSB nu va juca NICIODATĂ în Ghencea! Să joace în Berceni, cum se numeşte localitatea aia a lor”

Războiul declaraţiilor dintre George Becali şi Florin Talpan şi-a mai consumat un episod vineri seară, când juristul Stelei a intrat în direct prin telefon într-o emisiune TV.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 20:13
Florin Talpan: „FCSB nu va juca NICIODATĂ în Ghencea! Să joace în Berceni, cum se numeşte localitatea aia a lor”

Talpan l-a acuzat pe Becali că-i hărţuieşte pe el şi pe familia sa şi l-a somat să înceteze, sub ameninţarea unui nou proces, în condiţiile în care patronul FCSB se află în continuare în perioada de probă, fiind eliberat condiţionat din penitenciar. Becali s-a apărat, tot într-o intervenţie telefonică la TV, spunând că nu l-a hărţuit pe colonelul Talpan, ba chiar l-a alintat şi i s-a adresat cu „nenea Talpan”.

Florin Talpan a intervenit la rândul său la acelaşi post de televiziune şi a adus lămuriri în acest nou conflict între cei doi.

„Domnul Becali mereu îmi stâlcește numele, îmi creează o stare de neliniște. Mama mea este bolnavă, iar el sună și ne tulbură. Ne terorizează! Sunt îndeplinite condițiile pentru amenințare și hărțuire, vor hotărî judecătorii mai departe. Nu mi se pare normal ca domnul Becali să spună tot felul de lucruri public, că dacă îi dă mintea mea unui câine, turbează câinele, să mă amenințe cu suporterii lui Dinamo. Domnul Becali a luat în derâdere și uniforma militară, iar doamna judecător nu a reacționat”, a explicat Florin Talpan în direct la TV Digi Sport.

Juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a lămurit şi problema noului stadion din Ghencea şi şi-a exprimat încă o dată nemulţumirea faţă de cum este condus clubul, fiind ştiut faptul că îşi doreşte funcţia de comandant al Stelei.

„Steaua va promova în acest an. Merităm să avem o echipă cât mai sus. Sper să se lămurească problemele. Nu sunt foarte entuziast, pentru că clubul nu este condus. Nu îmi convine absolut deloc. Mă lupt de unul singur cu foarte multe probleme. Vreau să pot să fac mai multe pentru acest club! FCSB nu poate juca niciodată în Ghencea! Noi avem echipă de fotbal care va evolua pe acel stadion, de ce să primim alte echipe? Avem casa noastră, noi unde să jucăm? Noi vom juca acolo! FCSB să joace în Berceni, cum se cheamă localitatea aia a lor. Avea sediul prin Mogoșoaia la un moment dat”, a spus în continuare Talpan.

Citeşte şi: Florin Talpan ameninţat de Becali: „Dacă mai face asta, fac plângere penală!”