Florin Talpan, MESAJ INCREDIBIL pentru Gigi Becali după ce Armata a câştigat procesul pentru MARCA STEAUA

Florin Talpan i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali, vinerui, după ce Clubul Sportiv al Armatei a câștigat procesul cu FCSB în ceea ce privește numele şi marca "Steaua București".

04 mai 2018, 15:43
Florin Talpan, MESAJ INCREDIBIL pentru Gigi Becali după ce Armata a câştigat procesul pentru MARCA STEAUA

Florin Talpan nu vrea să audă de o negociere a prejudiciului de 37 de milioane de euro pe care clubul din Liga 4 i-l cere lui Gigi Becali pentru că a folosit marca Steaua ilegal din 2004 până în 2014. Un termen în acest dosar va avea loc pe 9 mai.

Gigi Becali, la o DECIZIE distanţă de FALIMENTUL FCSB. Prima reacţie după ce a pierdut definitiv MARCA STEAUA

„Eu mi-am făcut treaba pe linia mea juridică. Având în vedere că domnul Becali a fost de rea credință, din punctul meu de vedere nu se mai poate negocia nimic cu dânsul! Unii oameni doar au vrut să profite de acest brand pentru a obține bani. Pe data de 9 mai are loc un nou termen în dosarul în care noi am cerut recuperarea prejudiciului. E un termen de judecată. Vom încerca să recuperăm întreg prejudiciul. N-aș putea să vă spun exact cam cât ar mai dura acest dosar la Tribunalul București. Cei de la FCSB ori se fac că nu înțeleg, ori nu cunosc codul de procedură civilă”, a declarat Florin Talpan la Telekom Sport.

 

Lovitură TERIBILĂ pentru GIGI BECALI. Instanţa a decis: FCSB nu e STEAUA!

Florin Talpan a vorbit și despre procesul câștigat de CSA în ceea ce privește numele Steaua: „Obiectul dosarului de azi a fost cu numele comercial. Având în vedere decizia ÎCCJ, domnul George Becali nu mai are voie să folosească numele Steaua București”.