Gigi Becali, la o DECIZIE de FALIMENTUL FCSB. Reacţia după ce a pierdut MARCA STEAUA: „Mergem la Curtea Europeană de Justiţie!”

Gigi Becali ar putea primi lovitura decisivă săptămâna viitoare. Pe rol există un proces în care CSA Steaua i-a cerut lui Gigi Becali aproape 37 milioane de euro prejudiciu pentru folosirea abuzivă a mărcii. Cazul se va judeca pe 9 mai.

04 mai 2018, 15:57
Gigi Becali, la o DECIZIE de FALIMENTUL FCSB. Reacţia după ce a pierdut MARCA STEAUA: „Mergem la Curtea Europeană de Justiţie!”

Gigi becalia oferit primele declaraţii şi a anunţat că va merge la Curtea Europeană de Justiţie.

„Asta este, ce să fac acum? Să dansez, ce să fac? Aia e! Îmi puneam mari speranţe, dar dacă aşa a dat, ce pot să fac? Mai e cale de atac, la Curtea Europeană de Justiţie. O să mergem acolo, normal. Dacă în ţara noastră nu avem dreptate, mergem la străini să ne facă dreptate. Cred că s-a băgat Dumbravă”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport.

Gigi Becali  a susţinut în trecut că dacă va fi obligat să plătească 37 de milioane de euro, FCSB va intra în faliment, explicând că nu are cum şi de ce să plătească o asemenea sumă.

„Cum să zici că ţi-am adus eu prejudiciu? Dacă tu nu făceai fotbal, nu aveai voie să faci fotbal! Cum să zici că ţi-am adus eu prejudiciu că vindeam castraveţi, iar tu vindeai roşii? Tu nu aveai voie să vinzi castraveţi. Plus de asta, eu nici nu vindeam. Eu nu făceam marketing cu produse cu marca. Eu nu ţi-am adus niciun prejudiciu, nici nu am avut beneficiu, pentru că nu făceam marketing”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Florin Talpan, MESAJ INCREDIBIL pentru Gigi Becali după ce Armata a câştigat procesul pentru MARCA STEAUA

Disputa dintre FCSB și Armată a început în anul 2015, când clubul patronat de Gigi Becali a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

Lovitură TERIBILĂ pentru GIGI BECALI. Instanţa a decis: FCSB nu e STEAUA!

FCSB a fost acţionată în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.