Florin Talpan, SANCŢIONAT DISCIPLINAR de CSA Steaua

Florin Talpan, juristul CSA Steaua care a câştigat 11 procese contra lui Gigi Becali, a fost sancţionat.

06 apr. 2017, 14:58
Florin Talpan, SANCŢIONAT DISCIPLINAR de CSA Steaua

Florin Talpan a fost sancţionat disciplinar pentru că a ales să comunice public fără să respecte procedurile interne specifice în astfel de cazuri. Mai mult, Clubul Sportiv al Armatei susţine că singurul mandat de reprezentare pe care îl are Florin Talpan este cel cu privire la acţiunile juridice ale clubului în relaţia cu tribunalele de judecată.

Juristul CSA ar fi fost amendat cu aproximativ 1.000 de lei, adică 10% din salariu, și s-ar fi ales cu mai multe referate, fără a mai avea dreptul de a promova. Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al CSA Steaua, se anunță că Talpan a fost sancționat, însă nu se precizează în amănunt despre ce amendă este vorba.

Lovitură TERIBILĂ primită de Florin Talpan. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al Armatei

Comunicatul complet eliberat de CSA Steaua:

Cu privire la ultimele declaraţii publice ale locotenent-colonelului Florin-Costel Talpan, exprimate prin aşa-zise comunicate de presă ori în intervenţii la posturile de televiziune, Biroul relaţii publice al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua Bucureşti face următoarele precizări:

Ofiţerul nu are prevăzute în fişa postului şi nu i-au fost delegate atribuţii din domeniul  informării publice. În calitatea sa de consilier juridic al CSA, locotenent-colonelul Florin-Costel Talpan are doar mandat de reprezentare juridică a clubului sportiv în relaţia cu instanţele de judecată, în procesele în care clubul este parte.

Punctele de vedere oficiale ale CSA sunt comunicate exclusiv prin Biroul relaţii publice, structura clubului specializată şi mandatată în acest sens, conform regulamentelor militare  în vigoare.

Având în vedere constatările Corpului de control şi inspecţie care, prin raportul înaintat ministrului apărării naţionale în luna februarie a reţinut faptul că locotenent-colonelul Talpan “nu a fost mandatat să exprime poziţiile oficiale ale CSA Steaua sau MApN”, precum şi declaraţiile publice ulterioare ale ofiţerului, realizate în aceleaşi condiţii, locotenent-colonel Florin-Costel Talpan a fost sancţionat disciplinar, de către comandantul clubului, în data de 4 aprilie 2017.

Prin urmare, declaraţiile publice ale locotenent-colonelului Florin-Costel Talpan, inclusiv cele referitoare la relaţia cu Federaţia Română de Fotbal, au fost făcute în nume personal, contrar procedurilor legale şi nu au avut mandatul CSA Steaua Bucureşti.

Procedurile administrative şi juridice privind măsurile de protecţie şi valorificare a mărcii Steaua Bucureşti, bun patrimonial aflat în domeniul public al statului, vor continua, conform cadrului legal în vigoare.

Biroul relaţii publice al Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua Bucureşti


loading...