Florin Talpan, şi bătut, şi cu banii luaţi! Juristul CSA Steaua, SANCŢIONAT de comandantul clubului ARMATEI

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a explicat varianta sa în privinţa scandalului de pe urma căruia juristul Florin Talpan cere daune de 400.000 de euro managerul secţilor de sporturi individuale ale clubului, Petre Ducu.

31 aug. 2018, 08:45
Florin Talpan, şi bătut, şi cu banii luaţi! Juristul CSA Steaua, SANCŢIONAT de comandantul clubului ARMATEI

Florin Talpan s-a ales cu un avertisment verbal, în timp ce adversarul său a primit o mustrare scrisă.  Juristul CSA Steaua a declarat că a fost agresat de Ducu Petre în cadrul unei şedinţe în care se dorea ca fundaţia Casa Campionilor, prezidată de Mariana Bitang, să folosească imaginea gimnastelor roş-albastre.

SCENE ŞOCANTE! Florin Talpan, juristul CSA Steaua, AGRESAT chiar de ziua sa! „M-a luat de piept, mi-a rupt cămaşa!”

Cristian Petrea a explicat în detaliu varianta sa şi susţine că Talpan a amplificat gravitatea faptelor.

„Se înscrie în povestea fake news. Povestea lui Talpan e manipulatorie, nu e corectă. De obicei, luni dimineaţă avem o şedinţă cu factorii de decizie din club şi discutăm problemele pe care le avem de rezolvat în săptămâna în curs şi punem la punct totul. Pe parcursul discuţiei, a avut loc o discuţie contondentă între domnul Ducu şi domnul Talpan. Discuţia a depăşit, pe alocuri, un limbaj civilizat. Văzând că oamenii se înfierbântă am spus stop! Am trecut la dezbaterea punctelor de pe ordinea de zi şi s-a terminat şedinţa. Din experienţă, pentru a nu fi criticaţi că aducem modificări la procesele verbale, am aprobat procesul verbal al şedinţei, pentru că luni avem mult de muncă într-un interval relativ scurt”, a declarat Cristian Petrea pentru ProSport

Continuarea AICI.