Florin Zamfirescu a dat cărțile pe față. Care e motivul pentru care nu vrea să se căsătorească cu iubita lui: „Sper să dureze”

Florin Zamfirescu a vorbit recent despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu iubita lui, Daciana Toma. Acesta a trecut deja prin trei mariaje.

05 iul. 2023, 16:52
Florin Zamfirescu a dat cărțile pe față. Care e motivul pentru care nu vrea să se căsătorească cu iubita lui: „Sper să dureze”
Florin Zamfirescu a dat cărțile pe față. Care e motivul pentru care nu vrea să se căsătorească cu iubita lui: „Sper să dureze”

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Acesta a ajuns deja la onorabila vârstă de 74 și a avut o carieră extraordinară în teatru și în film, însă în ceea ce privește viața personală, acesta a trecut prin destul de multe controverse. Într-un interviu recent acesta a povestit de ce nu se căsătorește cu actuala sa parteneră de viață, Daciana Toma.

Citește și: EXCLUSIV Florin Zamfirescu a răbufnit după demolarea crucilor eroilor români din cimitirul de la Valea Uzului: „Nu trebuie să cerem aprobarea nimănui să ne cinstim eroii”

Florin Zamfirescu are o carieră uriașă în spate, care a început în anul 1967 când acesta intra pe primul loc la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie Ion Luca Caragiale din București. Și la absolvirea facultății a fost tot fruntaș, terminând cursurile drep șef de promoție. Ulterior acesta a devenit rector al UNATC.

În ceea ce privește viața personală, acesta nu a avut o viața tocmai lină, Acesta a avut mai multe relații, unele mai controversate decât altele, cert este că în prezent, acesta are o relație stabilă cu Daciana Toma. Înainte de asta Florin Zamfirescu a mai fost căsătorit de trei ori, ultima oară cu actrița Cătălina Mustață. Mariajul lor a durat 20 de ani, cei doi divorțând în anul 2012. Recent, acesta a vorbit despre motivul pentru care a decis să nu se mai căsătorească și cu Daciana.

Care e motivul pentru care Florin Zamfirescu nu face nuntă

”Nu, că mi-e rușine, domle. Mă duc acum să mă fac ginere? Conviețuim foarte bine. Fiecare are familia…”, a declarat Florin Zamfirescu.

Despre Daciana Toma actorul a avut numai cuvinte de laudă.

„De curând, într-o dimineață, a avut o apariție la TV ca medic și m-a rugat să mă uit. Era atât de frumoasă! Era atât de inteligentă! Dădea sfaturi medicale. Sunt foarte mândru de ea și fericit cu ea. Dumnezeu a fost bun cu mine. Este medic de familie. Ea zice că este medic de dispensar. Face parte din Societatea Națională a Medicilor de Familie, e vicepreședinte. Merge prin țară și ține conferințe la medici, dar merge și prin străinătate. Acum a fost în Spania, la Barcelona, unde am stabilit să mergem împreună la toamnă. Uneori, mai merg și eu cu ea. În Cehia am fost o dată”, a spus actorul.

Artistul a vorbit și despre cele trei căsnicii ale sale.

”Prima a durat foarte puțin, cu mama lui Vlad. A doua – 12 ani și a treia, 21 de ani. Și acum sper să dureze, să fie 42 de ani”.

Citește și: Florin Zamfirescu: „Gata, m-aş cam duce”. Marele actor ia câte 20 de pastile zilnic, din cauza problemelor de sănătate