Florin Zamfirescu, infectat cu Covid: „Am fugit din spital. Nu vreau să arunc vorbe grele, că e un spital serios”

Florin Zamfirescu a fost infectat cu Covid. Actorul povesteşte că a trăit clipe grele după ce a contractat virusul care face ravagii în toată lumea. Însă, pe lângă faptul că avea simptome destul de dure, a fost dezamăgit de spitalul unde a fost internat.

21 feb. 2022, 17:44
Florin Zamfirescu, infectat cu Covid: „Am fugit din spital. Nu vreau să arunc vorbe grele, că e un spital serios”
Florin Zamfirescu, infectat cu Covid

Florin Zamfirescu, infectat cu Covid. Actorul de teatru și film a dezvăluit că a fugit din spital în momentul în care era încă pozitiv. Le-a cerut medicilor să-l externeze înainte de termen, pe propria semnătură, pentru că nu mai suporta situaţia.

Citeşte şi: Florin Zamfirescu, la un pas de moarte. Motivul a fost Cătălina Mustaţă: „Mi-a plesnit o aortă. Fisura a fost de 35 de centimetri”

Florin Zamfirescu, infectat cu Covid

Eu am avut COVID. COVID-ul există, eu ştiu. L-am simţit pe propria piele. Ştiu şi răceala, şi gripa, şi COVID-ul acum. Am fost vaccinat în iunie anul trecut, cu Johnson. L-am făcut pentru că se făcea o doză.

Cum au evoluat lucrurile şi cum sunt tratate la noi în ţară, nu m-am speriat, decât că eu am fugit din spital. Am cerut, pe semnătură, să ies afară, aşa de greu a fost (…).

Nu vreau să arunc vorbe grele, dar e vorba despre ce mi s-a întâmplat. Şi e un spital serios”, a dezvăluit actorul Florin Zamfirescu, la Antena 3.

Florin Zamfirescu şi-a luat adio de la spectatori

Actorul spune că actoria, meseria pe care o îndrăgeşte din tot sufletul, trebuie să aibă un sfârşit, iar acum a considerat că e momentul ca el să renunţe.

E foarte bună viața după ce m-am retras. Am avut posibilitatea să mă retrag, pentru că socotesc că orice meserie are o limită și nu e bine s-o practici până la capăt. Eu nu cred în moartea pe scenă. Nu cred că publicul vine la teatru să te vadă pe tine murind acolo. (…) Eu sunt mai normal, mai om.”, a declarat Florin Zamfirescu.

Actorul a mărturisit că nu i-a fost uşor deloc să accepte că de acum are nevoie de linişte, departe de scenă. Totuşi, din fericire, a descoperit noi activităţi de care se bucură zilnic în compania soţiei sale, Daciana Toma.

Nu e ușor să te retragi. În primul rând, ți-e ție greu și în al doilea rând, te întreabă lumea de ce te-ai retras. (…) M-am retras într-o casă pe care am făcut-o eu, cu soția mea actuală, care e o fată minunată, și mă simt foarte bine. Am revenit la obiceiurile din copilărie. Am o grădinuță cu roșii, câte un pom din fiecare, prun, măr”, a mai spus marele actor.