Floyd Mayweather și Conor McGregor se bat din nou. Când va avea loc meciul și câți bani va primi fiecare

Floyd Mayweather (45 de ani) și Conor McGregor (34 de ani) s-au retras de câțiva ani din sporturile de contact, însă nu ratează ocaziile mai „speciale", de a lupta în meciuri demonstrative, în schimbul unor sume colosale. 

21 sept. 2022, 14:59
Floyd Mayweather și Conor McGregor se bat din nou. Când va avea loc meciul și câți bani va primi fiecare

Mayweather și McGregor „gândesc business”. Fostul pugilist și fostul campion din MMA luptă mult mai rar și se vând mult mai scump. În 2017 a avut loc primul meci de box dintre cei doi, când irlandezul a fost învins prin KO în runda a zecea.

În 2023 va avea loc rematch-ul. Boxerul american și fostul star din UFC se află pe ultima sută de metri din punctul de vedere al negocierilor, pentru stabilirea tuturor aspectelor organizatorice, dar mai ales, cele legate de bani.

Prima confruntare s-a desfășurat în Las Vegas, iar cea de-a doua s-ar putea desfășura în Dubai, în noiembrie anul viitor, a dezvăluit Floyd „Money” Mayweather, potrivit DailyMail.

Mayweather ar fi gata să se lupte într-un meci mai „soft”, nu în condiții de profesioniști. Boxerul american susține că nu mai este dispus să-și mai riște sănătatea.

 

Mayweather vs. McGregor, divertisment pe bani grei

 

Fostul campion ar fi gata să urce din nou în ring pentru 280 de milioane de dolari, pentru rematch. McGregor, un brand mai slab din punct de vedere sportiv, dar cu talent de actor, ar urma să primească mai puțin, dar tot o sumă colosală, nu mai puțin de 130 de milioane de dolari pentru câteva minute sau zeci de minute în ring.

În prezent, McGregor se ocupă mai mult cu afacerile și contractele de publicitate. În UFC nu mai face față. Anul trecut a avut două meciuri, în care a fost spulberat, învins prin TKO de către Dustin Poirier. Momentul care a marcat declinul sportivului a fost meciul pierdut cu rusul Khabib Nurmagomedov, din 2018.

„Boxul este prima mea dragoste dintre sporturile de contact”, a declarat McGregor, într-un interviu pentru Sky Sports.

22 de victorii și 6 înfrângeri are Conor McGregor în MMA. De partea cealaltă, Mayweather are un palmares perfect în box, 50 de victorii și zero înfrângeri.

Cel mai probabil, înainte de rematch, „Money” și irlandezul vor face câteva evenimente tip scenetă, sub forma unor conferințe de presă, în care se vor amenința și se vor insulta.