Flutur: Dependenţa electorală de Ponta îl irită pe Antonescu, aflat într-o lesă politică strânsă

Gheorghe Flutur susţine că scandalul Ponta-Antonescu are ca rezultat concret o tot mai proastă guvernare şi că declaraţia lui Ponta că fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţialele a fost făcută "pentru a-i reaminti lui Antonescu că se află într-o lesă politică foarte strânsă".

RomaniaTV.net
10 apr. 2013, 11:13
Flutur: Dependenţa electorală de Ponta îl irită pe Antonescu, aflat într-o lesă politică strânsă

Senatorul PDL Gheorghe Flutur susţine, într-un comunicat de presă transmis miercuri, că USL îşi foloseşte energiile pentru certuri interne, şi nu pentru a găsi soluţii la problemele României, iar liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, „practică asiduu teleguvernarea” şi îşi fac concurenţă unul altuia din studiourile de televiziune.

Liderul PDL consideră că încrederea dintre PNL şi PSD s-a fisurat grav din cauza scandalului numirii procurorilor.

„Victor Ponta şi Crin Antonescu rămân împreună nu pentru interesele ţării, ci pentru interesele lor personale: Ponta vrea să fie în continuare premier, iar Antonescu vrea să ajungă preşedinte”, susţine Flutur.

El a adăugat că în fiecare seară pe posturile de televiziune rulează „câte un nou episod din scandalul Ponta-Antonescu, care are rezultat concret o tot mai proastă guvernare, iar românii primesc circ în loc de soluţii”.

„Dependenţa electorală de Victor Ponta şi PSD este evidentă şi îl irită pe Crin Antonescu, mai ales că partenerul său nu pierde ocazia de a-i reaminti acest lucru. Declaraţia lui Ponta că fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţiale a fost făcută pentru a-i reaminti lui Antonescu faptul că se află într-o lesă politică foarte strânsă, iar fără USL este un prezidenţiabil fără şanse”, mai susţine liderul PDL.

El a subliniat că performanţele economice ale USL după 11 luni de guvernare nu îndeamnă la optimism, iar cei din USL rămân fără soluţii la problemele românilor şi au început deja să îşi paseze unii altora eşecurile guvernării.

„Scăderea constantă a nivelului de trai arată limpede că USL a eşuat ca forţă de guvernare în România. USL i-a dezamăgit pe mulţi români, care au înţeles că «Jos PDL» şi «Jos Băsescu» au fost doar sloganurile pentru acoperirea incompetenţei USL. Azi, românii pot judeca cu mintea şi cu buzunarul lor că venirea USL la putere nu le-a adus bunăstarea dorită, ci a afundat România în sărăcie”, adaugă secretarul general al PDL.