Foarte puțină lume are în palmă linia îngerului păzitor! Află dacă te numeri printre puținii norocoși

Persoanele pasionate de chiromanție, adică de arta cititului în palmă, știu deja că există o serie de linii extrem de rare. Așa se întâmplă și în cazul liniei îngerului păzitor. Află dacă te numeri printre puținele persoane care au fost binecuvântate astfel.

21 ian. 2024, 12:00
Foarte puțină lume are în palmă linia îngerului păzitor! Află dacă te numeri printre puținii norocoși
Foarte puțină lume are în palmă linia îngerului păzitor! Află dacă te numeri printre puținii norocoși

Linia îngerului păzitor în palmă este extrem de rar întâlnită. Conform numerologului Mihai Voropchievici, există persoane care au această linie distinctivă în palmă, iar aceasta semnifică o legătură specială cu ceva mai înalt sau divin. Chiromanția, cunoscută de cele mai multe persoane drept citit în palmă, dezvăluie aspecte neașteptate despre destinul nostru. Experții în interpretarea semnelor din palmă pot descoperi detalii remarcabile despre viața noastră, iar printre acestea se numără și linia îngerului păzitor, o marcă rară în palma unora dintre noi.

Citește și: Horoscop Venus în Capricorn 23 ianuarie – 16 februarie 2024. Perioadă delicată pentru Gemeni, festin magnific pentru Berbeci

În emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici, specialist în chiromanție, a oferit explicații despre această practică ancestrală și importanța liniei îngerului păzitor. Semnul din palmă sugerează că ghidarea divină își face simțită prezența în călătoria noastră prin viață.

„Fiecare cu ce i-a lăsat Dumnezeu. Unul are linia vieţii, altul linia capului sau a inimii şi tot aşa. Nu o poate avea toată lumea. Linia rară apare lângă linia vieţii. Această linie a îngerului păzitor este paralelă cu linia vieţii. Este o linie de protecţie. Nu este greu de descifrat această linie. Nu trebuie să fie chiar lipită.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Pe lângă linia vieții și cea a inimii, conform specialistului în numerologie, pot apărea și alte linii în palmă pe parcursul vieții noastre. Unele dintre acestea pot reflecta chiar rezultatul faptelor bune pe care le desfășurăm. Potrivit expertului, cei care au o linie îngerului păzitor bine conturată în palma dreaptă sunt indivizi cinstiți și puri, având această marcă ca rezultat al acțiunilor lor bune. În cazul în care linia îngerului păzitor este evidentă în palma stângă, ei beneficiază de protecția divină încă de la naștere.

„În palme pot apărea linii noi. Te poţi naşte cu ea sau poate apărea în timp. Îngerul păzitor vine şi îşi darurile după bunătate. Prin fapte bune, o poţi dobândi. Mulţi oameni o confundă cu linia vieţii. Dacă o ai la mâna dreaptă reprezintă că ai dobândit-o prin fapte bune. Cei care o au pe mâna stânga, reprezintă darul şi protecţia născutului. Pe aceasta ai dobândit-o prin nativitate”, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici.

În chiromanție, palmele reprezintă portaluri care dezvăluie detalii despre viața noastră. Trăsăturile remarcate la nivelul mâinilor pot să definească caracteristici ale personalității și pot prezice destinul.

Citește și: Horoscop tarot duminică 21 ianuarie 2024. Moment grele pentru Tauri, vin bani mulţi pentru Raci