Fobiile vedetelor autohtone. Vezi ce o îngrozeşte pe Gina Pistol GALERIE FOTO

Sunt păzite de zeci de bodyguarzi când merg la concerte şi au în permanenţă în jurul lor zeci de persoane, care ar putea să le dea o mână de ajutor în caz de urgenţă, dar, cu toate acestea, vedetele noastre au şi ele fobiile lor de care nu reuşesc să scape.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 09:38

Alexandrei Stan i-a fost întotdeauna frică de gândaci, scrie cancan.ro. Temerea sa s-a transformat într-o adevărată fobie, după ce artista a urmărit un material documentar la TV.

Gina Pistol nici nu vrea să se gândească cum ar reacţiona dacă ar fi nevoită să atingă viermi. „Nu suport nici să-i văd, mă înfioară. La o emisiune m-au pus să ating nişte viermi şi am refuzat”, îşi aminteşte Gina Pistol. În schimb, Laura Cosoi se teme de înălţime. „Probabil şi eu, şi sora mea îl moştenim pe tata. Anul trecut, ne aflam în Turnul Eiffel, iar în locul în care nu eram protejate de geam ne ţineam unul de altul şi aveam furnicături în picioare”, şi-a amintit Laura Cosoi.

Cântăreaţa Corina suferă de ensiofobie, respectiv de teama de a nu comite greşeli de neiertat. „Trăiesc în permanenţă cu teama că pot face ceva care să-i deranjeze pe cei din jurul meu”, mărturiseşte Corina.

Dana Rogoz a căpătat o fobie în urma unui accident, după ce a fost muşcată de o albină. „Aveam vreo 11 ani, eram cu «Abracadabra» şi m-a înţepat o albină. Mergeam pe role şi am intrat în traiectoria ei, iar ea în urechea mea. A fost extrem de dureros şi de atunci am fobie de albine, viespi sau alte gâze cu aspect necunoscut”, a explicat Dana Rogoz.