Gigi Becali, decizie de ultimă oră. A renunţat la FCSB şi a dezvăluit cine i-a luat locul

FCSB are patru victorii consecutive în Liga I şi a reuşit, astfel, să reducă diferenţa faţă de liderul CFR Cluj de la 12 la 9 puncte. Gigi Becali e sigur că Edi Iordănescu va putea aduce titlul.

11 oct. 2021, 17:22
Gigi Becali, decizie de ultimă oră. A renunţat la FCSB şi a dezvăluit cine i-a luat locul

Gigi Becali, decizie de ultimă oră. FCSB este cea mai în formă echipă dintre candidatele la titlu, iar acest lucru i se datorează în special lui Edi Iordănescu, antrenorul adus de Gigi Becali pentru a cuceri campionatul.

Gigi Becali, decizie de ultimă oră

FCSB a cucerit ultima dată campionatul în Liga I în 2015. Acum, după un alt start dezastruos de sezon, Gigi Becali a luat decizia de a-l demite pe Dinu Todoran, iar Edi Iordănescu a fost adus pentru a cuceri titlul. În plus, latifundiarul din Pipera a promis că nu se va mai implica la echipă!

Gigi Becali, în lacrimi! Plan radical al patronului de la FCSB: „Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta”

„În primul rând, cred că avem o comunicare bună şi cred că înţelegerea iniţială, faptul că fiecare parte a spus ce-şi doreşte exact, în ce este dispusă să se angreneze şi în ce nu, a clarificat lucrurile. Nu vreau să vorbesc despre trecut, despre colegii mei, siguri că de-a lungul timpului au fost antrenori buni şi foarte buni la echipă, dar acum vorbim de o altă abordare. Fiecare tehnician are filosofia lui. Eu am spus de când am venit că nu pot să schimb lucrurile de pe o zi pe alta. E nevoie de timp, de muncă, de foarte multă repetiţie. Doar aşa poţi crea repere, automatisme, o altă mentalitate, mai competitivă, doar aşa echipa poate să înveţe şi cum să gestioneze momentele importante” , a spus Edi Iordănescu la Realitatea Plus.

Iată când se va călugări Gigi Becali. Acesta este momentul în care latifundiarul va începe noua viață: E marele meu vis!

Până acum, Gigi Becali şi-a respectat promisiunea şi a recunoscut că nu se mai implică la FCSB, iar toate deciziile în privinţa echipei sunt luate de Edi Iordănescu.