Focar de COVID la Spitalul Municipal Câmpina. Personalul de la secţia ATI, infectat

Direcția de Sănătate Publică Prahova a identificat un focar de COVID la Spitalul Municipal Câmpina, unitate suport covid pentru tratarea pacienților infectați cu coronavirus. Trei angajați ai secției ATI au fost identificați ca fiind confirmați cu coronavirus.

RomaniaTV.net
05 nov. 2020, 12:51
Focar de COVID la Spitalul Municipal Câmpina. Personalul de la secţia ATI, infectat

Cu toate acestea, activitatea secției de Terapie Intensivă a Spitalului din Câmpina nu a fost a fost afectată. Spațiile spitalului au fost dezinfectate.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel, după recordul de infectări: Avem în faţă un iceberg, vedem vârful şi nu ştim ce este sub apă

„Personalul medico-sanitar a fost izolat la domiciliu, fiind realizată dezinfecţia spaţiilor. A fost refăcut graficul de lucru pentru asigurarea continuităţii activităţii medicale”, a transmis Prefectura Prahova.

Judeţul Prahova a înregistrat, joi, un nou record în ceea ce priveşte cazurile nou diagnosticate cu COVID-9 în doar 24 de ore, cifra raportată fiind de 396. Rata de infectare la nivelul judeţului este de 1,97 la o mie de locuitori. La Ploieşti, indicele de infectare pentru ultimele două săptămni este de 247 la o mie de locuitori. 

Rata de infectare la nivelul judeţului Prahova este de 1,97 la o mie de locuitori. La Ploieşti, indicele de infectare pentru ultimele două săptămâni este de 247 la o mie de locuitori.