Focul se va stinge: ce vicii, conform horoscopului chinezesc, îl vor conduce pe Zelenski spre prăbușire

În conformitate cu sistemul chinez „Bazi”, pe președintele Ucrainei îl așteaptă dezamăgiri în viață și în cariera politică, după cum spune mediumul Aigul Khustnetdinova.

06 iun. 2022, 23:12
Focul se va stinge: ce vicii, conform horoscopului chinezesc, îl vor conduce pe Zelenski spre prăbușire

Puternicii acestei lumi au slăbiciunile lor, iar secretele lor sunt dezvăluite datorită predicțiilor experților în domeniul supranaturalului. Prognoza vizavi de prăbușirea completă a carierei politice, în conformitate cu sistemul chinez Bazi, a președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost expusă de mediumul și tarologul Aigul Khusnetdinova.

Aceasta a spus că Vladimir Zelenski, care s-a născut pe 25 ianuarie 1978, are inițial o bună resursă de viață, suficientă pentru a atinge toate obiectivele stabilite, principalul dintre acestea fiind să aducă bucurie oamenilor. A fost un răsfăţat al destinului până când, în urmă cu trei ani a devenit liderul Ucrainei. Anterior o persoană veselă și pozitivă – un showman, producător și umorist de succes, care practic a reușit în toate, s-a transformat într-o persoană sumbră.

Potrivit sistemului chinezesc Bazi, data nașterii indică focul Yin – energia focului, dar cu o clarificare – aceasta este versiunea feminină. „Acesta este focul indian pe apă, care reprezintă un caracter destul de impulsiv și multă anxietate. Volodimir Zelenski este controlat foarte puternic de emoții: de aici anxietate, agitație, entuziasm”, a menționat mediumul.

Citeşte şi Horoscopul personal al lui Volodimir Zelenski. Luna Neagră Lilith îl pune la grea încercare luna aceasta, ce spun marii astrologi

Totodată, mediumul „a văzut” că politicianul ucrainean a fost sfâșiat de contradicțiile interne care decurg din dorința sa de putere. În opinia acesteia, setea de putere a fost încorporată încă de la început în harta lui Zelenski și nu se poate face nimic în acest sens. Cu toate acestea, multe lucruri pot evolua totuşi diferit: totul depinde de modul în care o persoană va aplica datele inițiale în viața sa, deoarece le poate deschide spre orice domeniu, de la cultură la politică, să-și îndrepte talentele strălucitoare într-o direcție sănătoasă.

În ciuda nivelului ridicat de energie și a capacității de a conduce, soarta preşedintelui Ucrainei ridică îngrijorări, deoarece sistemul chinez spune că „focul” lui Zelenski plutește pe apă. „Dacă începe un atac – și acesta este reprezentat fie de emoții copleșitoare, prea multă putere – și, în același timp, sunt întreprinse acțiuni prea active, atunci acest lucru indică faptul că totul se va termina trist pentru incendiu: focul se va stinge„, a rezumat Aigul Khusnetdinova.

Citeşte şi Analiză astrologică Putin vs Zelenski: Putin are o pedeapsă karmică, Zelenski are energie negativă