Focuri de armă în Capitală. Doi hoţi, prinşi în FLAGRANT în timp ce voiau să fure dintr-un BANCOMAT VIDEO

Doi bărbaţi, în vârstă de 30, respectiv 46 de ani, care încercau să fure bani dintr-un bancomat de pe strada Plevnei, din Bucureşti, au fost prinşi, vineri, de poliţişti. Cei doi sunt bănuţi că ar fi săvârşit mai multe furturi din bancomate situate pe raza sectorului 1.

RomaniaTV.net
06 iun. 2014, 10:54
Focuri de armă în Capitală. Doi hoţi, prinşi în FLAGRANT în timp ce voiau să fure dintr-un BANCOMAT VIDEO

Unul dintre cei doi bărbaţi a fost observat apropiindu-se de un bancomat unde, după o prealabilă şi atentă verificare a zonei, după ce şi-a acoperit faţa cu o glugă, a scos din buzunar un obiect pe care l-a aplicat pe partea frontală a bancomatului, după care s-a îndepărtat.

Un client s-a apropiat de bancomatul pe care era aplicat dispozitivul artizanal, a introdus cardul şi a încercat să scoată o sumă de bani, iar după câteva minute, considerând că aparatul este defect, a părăsit zona, precizează poliţiştii.

„După repetate verificări şi plimbări prin zona bancomatului, bărbatul bănuit a fost observat deplasându-se alături de un alt bărbat către zona aparatului respectiv, după câteva minute despărţindu-se, unul dintre aceştia îndreptându-se către bancomat, iar celălalt postându-se la o distanţă de unde să poată supraveghea zona. La scurt timp, cei doi bărbaţi, care au plecat împreună, au fost imobilizaţi de poliţiştii bucureşteni, în urma controlului corporal fiind găsite mai multe bunuri asupra acestora”, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, efectuându-se în continuare verificări pentru probarea întregii activităţi infracţionale a acestora.