Focuri de armă în Craiova. Un poliţist a fost rănit

Focuri de armă pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane, în Craiova. Un poliţist a fost rănit la mâna stângă de un bărbat pe care îl imobilizase.

24 nov. 2020, 11:48
Focuri de armă în Craiova. Un poliţist a fost rănit
Focuri de armă la Craiova

Focuri de armă în Craiova. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj totul s-a petrecut pe data de 23 noiembrie.  Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Craiova, care a reclamat un scandal la o adresă.

“Imediat, la faţa locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Craiova, care au intervenit pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice în zona respectivă. Astfel, doi poliţişti au executat câte un foc de avertisment, în plan vertical, pentru aplanarea stării conflictuale. De asemenea, un alt poliţist care a imobilizat unul dintre participanţii la scandal, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, a fost rănit de acesta la mâna stângă”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Focuri de armă în Craiova. Nouă persoane au fost duse la secţie

Poliţiştii au identificat şi condus la sediul Secţiei 6 Poliţie Craiova nouă bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 56 de ani, toţi din Craiova, despre care anchetatorii au stabilit că ar fi fost implicaţi în eveniment.

“Din verificările efectuate a rezultat că patru persoane ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, unde un bărbat de 56 de ani, care locuia la adresa respectivă, a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată.

Citeşte şi Focuri de armă în sectorul 3 din Bucureşti. Patru bărbaţi, PRINŞI în flagrant în timp ce furau catalizatoare de la maşini

IPJ Dolj a menţionat că niciuna dintre persoanele vătămate nu a dorit să depună plângere pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe sau violare de domiciliu, însă poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste fapte, dar şi cu privire la comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, având în vedere comiterea infracţiunii de ultraj, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, bărbatul de 31 de ani, care l-a rănit pe poliţist fiind reţinut pentru 24 de ore.


loading...