Focuri de armă într-o societate comercială din Voluntari. Oamenii legii l-au prins pe făptaş

Oamenii legii din Ilfov caută un bărbat, angajat al unui centru comercial din Voluntari, care a tras cu un pistol în incinta societății comerciale, după care a plecat cu un autoturism. Polițiștii au identifacat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 12:59
Focuri de armă într-o societate comercială din Voluntari. Oamenii legii l-au prins pe făptaş

UPDATE: Bărbatul care a tras cu un pistol într-un centru comercial din Voluntari a fost găsit de poliţişti, iar în prezent se află în custodia acestora, informează marţi IPJ Ilfov.

„La data de 15 septembrie, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale, un angajat a folosit un pistol şi a tras în interiorul respectivei societăţi comerciale. La faţa locului s-au deplasat, imediat, poliţiştii oraşului Voluntari împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase”, informează biroul de presă al IPJ Ilfov.

Citeşte şi: Un nou caz scandalos în Gorj! O fetiţă de 8 ani, umilită şi bătută de alte două tinere

Bărbatul în cauză nu a fost găsit, iar din informaţiile obţinute s-a constatat faptul că acesta a părăsit curtea societăţii cu un autoturism. Poliţiştii ilfoveni desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării bărbatului, precum şi a stabilirii situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

„De asemenea, din primele verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul în cauză a folosit o armă neletală, trăgând un foc de armă în interiorul societăţii. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană”, arată sursa citată.